Pomady do brwi

Lovely Brow Master Pomade Pomada do brwi

Lovely Wodoodporna Pomada do Brwi Brow Master Dark Brown LOV-1629
Lovely Wodoodporna Pomada do Brwi Brow Master Light Brown
Lovely Brow Master Eyebrows Pomade

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 lutego 2025 o 20:26
    Dobra pomada dla osób z doświadczeniem :)
    Sądzę,że to naprawdę dobra pomada do brwi. Jednak według mnie liczą się tutaj umiejętności, jeśli chodzi o podkreślanie brwi, dlatego też napisałam,że to "pomada dla osób z doświadczeniem". Pomada znajduje się w malutkim opakowaniu, widocznym na załączonych fotografiach. Słoiczek jest malutki ale pojemny. Pędzelek dołączony do pomady jest akurat beznadziejny, gdyż nie nadaje się absolutnie do podkreślania brwi. Pędzelek jest po prostu za miękki i za mały przede wszystkim. Polecam kupić inny pędzelek do podkreślania brwi, taki skośny dzięki któremu można bez problemu nadać kształt. Sama pomada jest według mnie super. Ma kremową konsystencję i ciemno brązowy kolor. Pomada jest trwała, u mnie do końca dnia utrzymuje się na brwiach. Polecam serdecznie osobom, które mają już jakąś wprawę w malowaniu brwi, ponieważ na pierwszy raz może nieco zniechęcić do używania.
    Zalety:
    • Kolor
    • Jakość
    • Efekt na brwiach
    • Podkreśla brwi
    • Uzupełnia braki
    Wady:
    • Pędzelek... Tragedia no :(
  • 18 listopada 2024 o 20:01
    Dobra pomada w dobrej cenie
    Kilka lat temu nie wyobrażałam sobie życia bez pomady do brwi od wibo. Z czasem zaczęłam wykonywać lżejszy makijaż brwi używając cienia lub kredki. Ostatnio jednak przypomniałam sobie o takim produkcie jakim jest pomada i zdecydowałam się kupić tą z Lovely ze względu na cenę, dobre opinie i kolor. Posiadam ten produkt w odcieniu 01 - jest to ładny chłodny odcień brązu, który pasuje do mojej jasnej cery i brązowych włosów. Myślę że blondynkom również się sprawdzi. Jest bardzo kremowa, łatwo się nią wypełnia ubytki w brwiach, nie zasycha. Pędzelek dołączony do produktu moim zdaniem nie nadaje się do malowania brwi, ale mimo wszystko fajnie że jest, można zabrać w podróż. Minusem jest opakowanie, z którego ciężko wydobywa się produkt. Tutaj byłoby pole do poprawy. Trwałość oceniam bardzo dobrze. Nie wiem czy kupię ponownie właśnie ze względu na to irytujące opakowanie. Chyba wracam do pomad ze względu na łatwość rysowania pojedynczych włosków na skórze, czego brakowało mi w cieniu czy kredkach :)
    Zalety:
    • Ładny kolor (01)
    • Kremowość
    Wady:
  • 19 sierpnia 2024 o 18:41
    Mega wydajna
    Kupiłam tą pomadę już dawno temu w Rossmanie. Szukałam jakiejś ciekawiej i nie drogowej opcji dla moich ciemnych i gęstych brwi. Skusiłam się na ten produkt i jestem bardzo zadowolona. Ma idealny kolor, który pasuje do moich brwi, gęstą konsystencję (po długim czasie zdarza się jej zaschnąć więc dodaje wody) oraz jest bez zapachu. Ma małą pojemność ale zdecydowanie wystarczająca ponieważ starcza na bardzo długo, nie wiem kiedy uda mi się ją zużyć. Z łatwością można ją nałożyć, a po wyczesaniu szczoteczką wygląda idealnie. Zdecydowanie polecam.
  • 23 lipca 2024 o 14:04
    Nie spodziewałam się tego!
    Nie spodziewałam się tego, że pomada w tak niskiej cenie może być tak dobra. Jest bardzo kremowa, dobrze się nią pracuje, jedynym jej minusem jest opakowanie, z którego ciężko wydostać produkt. Pomada jest wydajna. Co najważniejsze, nie zasycha po miesiącu od otwarcia, swoją mam już długi czas i do tej pory jest taka sama jak po otwarciu!
  • 5 lutego 2024 o 17:30
    jestem na tak!
    Używam tej pomady do brwi już od ponad roku. Wcześniej kupiłam z innej firmy i trochę się zniechęciłam bo szybko wysychała w słoiczku. Jako że ta z Lovely była na promocji postanowiłam ją przetestować i totalnie przepadłam. Ten produkt to cudo. Idealnie mi się ją nakłada. Co prawda nie używam pędzelka który jest dołączony w zestawie, a swojego do brwi. Kolor również mi bardzo odpowiada. Przy codziennym używaniu jest naprawdę wydajna. Dobrze utrzymuje się na brwiach cały dzień. Świetna cena- na promocji kosztuje koło dyszki.
    Zalety:
    • trwałość i wydajność
    • ładny kolor
    • łatwość w aplikowaniu

Zobacz także inne Pomady do brwi