Pomady do brwi

Maybelline New York Brow Tattoo, Pomade Waterproof Wodoodporna pomada do stylizacji brwi

Maybelline Tattoo Brow Pomada do Brwi 03 Medium Brown
Maybelline tatuaż do brwi, 4 ml średnia
Bodyland.pl
Maybelline tatuaż do brwi, 4 ml średnia
E-Glamour.pl
Maybelline Brow Tattoo Lasting Color Pomade żel i pomada do brwi 4 g dla kobiet 03 Medium Brown

Nasi użytkownicy zostawili 131 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

annaskc
    30 stycznia 2024 o 13:46
    Zastosowanie małej ilości pomady wystarcza do uzyskania intensywnego efektu.
    Maybelline New York Brow Tattoo Pomade Waterproof to prawdziwe odkrycie dla miłośniczek perfekcyjnie podkreślonych brwi. Jego wodoodporna formuła zapewnia trwałość przez cały dzień, nawet podczas ekstremalnych warunków. Pomada jest łatwa w aplikacji, umożliwiając precyzyjne podkreślenie i definiowanie brwi. Konsystencja jest kremowa, co ułatwia równomierne rozprowadzenie produktu. Zastosowanie małej ilości pomady wystarcza do uzyskania intensywnego efektu. Opakowanie z pędzelkiem ułatwia precyzyjne stylizowanie brwi. Brow Tattoo Pomade to doskonały wybór dla tych, którzy pragną trwałego i zdefiniowanego wyglądu brwi, szczególnie w warunkach wymagających wodoodporności.
    Zalety:
    • Wodoodporna
    • Latwa w aplikacji
  • 13 października 2023 o 14:12
    Polecam!
    Wydaje mi się, że najlepiej sprawdzi się dla osób, które maja „luki” w brwiach i muszą sobie część domalować, ta pomada uratowała mnie kiedy miałam taki problem. Teraz kiedy potrzebuje tylko przyciemnić skórę pod włoskami wybieram jednak cienie. Pomada jest faktycznie mega trwała i dobrze napigmentowana, jedyny minus to fakt, że dość szybko mi wyschnęła.
    Zalety:
    • Trwałość, pigmentacja
    Wady:
    • Dość szybko wysycha
  • 4 sierpnia 2023 o 16:07
    Moja ulubiona pomada
    Moje brwi nie są gęste, dlatego potrzebuję produktu, który da mi naturalny i trwały efekt. Opakowanie - wygodny słoiczek jak typowa pomada, do tego dołączony jest pędzelek razem ze szczoteczką - dla mnie ten pędzelek to rewelacja, niesamowicie precyzyjny, dodatkowo mimo częstego używania nadal jest jest w doskonałej formie. Same napisy na opakowaniu delikatnie mi się starły, ale była ze mną w wielu miejscach, więc to zrozumiałe. Pomada ma dosyć gęstą formułę, ale ja lubię takie konsystencje w pomadzie. Można nią zrobić zarówno delikatny dzienny makijaż, jak i mocniej podkreślić brwi, nie robiąc mega sztucznego efektu. Jest świetnie napigmentowana, posiadam kolor 03 medium brown, jest dla mnie doskonały. Pomada jest niesamowicie trwała, używałam jej wielokrotnie na wakacjach, wytrzymała kąpiele w basenie i morzu, więc jest wodoodporna jak obiecuje producent. Jedyne czego nie zauważyłam zupełnie nie przyciemniła mi włosków, mimo codziennego stosowania.
    • Precyzyjny aplikator
    • Fakt, że pomada jest do stosowania 24miesiące po otwarciu
    izamak1
    8 kwietnia 2023 o 18:15
    Cena proporcjonalna do jakości
    Pomada Maybelline jest ze mną od dłuższego czasu. Używam jej w odcieniu ciemnego brązu ze względu na swój typ urody+ fakt, że moje brwi nie są pełne a ten produkt umożliwia mi precyzyjne domalowanie pięknego ogonka. Produkt kupuje zwykle na promocji na której znajduje się dość często w drogeriach Rossmann przez co nie przepłacam i mam dobrej jakości produkt. Polecam!
    Zalety:
    • Odcień
    • Wydajny
    • Dobry pigment
    • Miękki
    • Szczoteczka i pędzelek do brwi w zestawie
    • Przyjemne w użytkowaniu opakowanie
    Wady:
    • Niestety zawsze przed zużyciem pełnego opakowania pomada wysycha
    • Przy drapnięciu, otarciu domalowane kawałki brwi się zmywają
  • 20 września 2022 o 11:14
    dziwne że tyle wytrzymała
    Tę konkretną pomadę mam już chyba 2 lata, a w opakowaniu jeszcze ponad połowa produktu - wow. Pomada jest bardzo wydajna i ma świetny kolor (ja już nawet nie wiem jaki to, bo nic nie widać na opakowaniu). W moim przypadku jeszcze nie do końca zaschła - jedynie w niektórych miejscach, ale to całkowicie normalne patrząc jak długo ją mam. Nie mam zbyt dużego porównania jeżeli chodzi o pomady, ale ta mi w zupełności wystarcza.
    • Konsystencja
    • Wygląd
    Wady:
    • Jakość opakowania

Zobacz także inne Pomady do brwi