Vichy Capital Soleil, Auto-Bronzant, Lait Hydra-Bronzant (Samoopalające mleczko do twarzy i ciała)

elodi7
    12 września 2013 o 11:23
    dobry
    zastanawiałam się czy kupic ten samoopalacz czy inny z Avene, jednak tamtego nie było a na ten była promocja wiec decyzja zapadla:) nie zaluje, bardzo dobry produkt jak na Vichy. opala na ladny braz bez domieszki pomarańczy czy zolci a mam jasna cere, co ważne tez nie zapycha jej a wręcz dodatkowo pielegnuje jest w formie kremu. naprawdę polecam zaplacilam 42,50 w aptece:) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 września 2013 o 19:46
    100 % zadowolenia
    jedyny samoopalacz jaki znam, który pięknie pachnie! jak dla mnie to krew i samoopalacz w jednym.. odżywia skórę i ja opala.. nie mam żadnych zastrzeżeń.... opalenizna jest ładna i naturalna... Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 5, 100 ml
  • 10 lutego 2012 o 21:58
    Dobry!
    Używam samoopalacze jakieś 8 lat i przez ten czas przetestowałam całkiem sporą ich ilość i były to samoopalacze tanie oraz drogie. Według mnie ten samoopalacz jest dobry ale nie rewelacyjny ponieważ tańsze można kupić podobnej jakości. Plusy: - dość intensywny kolor wpadający w brąz (nie w pomarańcz!!) -wydajny -niewielka ilość wystarczy dla uzyskania intensywnej opalenizny -fajny dość intensywny zapach -brak zapachu typowego dla samoopalaczy -efekt opalenizny utrzymuje się do 4 dni ( w tańszych samoopalczach do 2 dni) -nie zapycha przy mojej mieszanej i wrażliwej cerze minusy: -uczucie ściągnięcia na twarzy (po posmarowaniu wieczorem a rano efekt ściągnięcia skóry) taki efekt występuje we większośći samoopalaczy wiec w sumie trzeba się z tym liczyć pomimo zapewnień producentów) -średnio równomierna opalanizna GODNY POLECENIA, ZA TĄ CENE JAK NAJBARDZIEJ, PONIEWAŻ DORÓWNUJE TYM SAMOOPALACZON POWYŻEJ 100ZŁ. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    aniasll
    8 listopada 2011 o 15:57
    Niezły
    Chociaż wole konsystencje żelowe ten samoopalacz przypadł mi do gustu (mimo że na początku byłam rozczarowana ponieważ wydawało mi się że zszedł po 1 dniu). Plusy: -ładne opakowanie -miły zapach -fajna konsystencja -ładny kolor opalenizny (nie za jasny nie za ciemny) -moja buzia podczas używania tego mleczka była w bardzo dobrym stanie gładka opalona zero wyprysków -wydajny jeśli stosujemy na twarz szyję i dekolt Minusy: -cena -może być pojemność jeśli chcemy stosować na całe ciało -delikatny smrodek samoopalaczowy (ale mnie osobiście nie przeszkadza)
  • 19 maja 2011 o 8:31
    A DLA MNIE REWELACYJNY
    Uzywam go od 2 lat i jestem zachwycona. Stosuje jedynie do twarzy i dekoltu i sprawdza sie swietnie. Jest to bogaty krem ale bardzo dobrze sie rozsmarowuje i ladnie wchlania. Stosuje go bezposrednio po umyciu twarzy i elegancko nawizla mi buzie tak, ze nie potrzebuje juz nakladac zadnego kremu pielegnacyjnego. Nie klei sie, dobrze wchlania i nadaje naturalny kolor ( nie jest zolty jak inne samoopalacze). Zdradzilam go z produktami z tzw. wyzszej polki ale juz tego nie zrobie. Jest najlepszy.