Ziaja Med, Kuracja Nawilżająca, Krem redukujący podrażnienia na dzień SPF 6 (stara wersja)

Stara wersja produktu

Ziaja Med kuracja nawilżająca Krem Na dzień 50ml

• 25 grudnia 2020 o 19:46
    Jest ok, ale nie dla skóry podrażnionej
    Odpowiednik Dermedica Linum, fajnie, że ma filtr, ale ogólnie ulgi nie przynosi... Dla skóry z tendencją do atopii i podrażnień to zdecydowanie za mało...
  • 10 września 2020 o 9:51
    Przyjemnie nawilżający krem na dzień
    Witam, mam skórę bardzo wrażliwą, po wielu miesiącach leczenia trądziku różowatego jest przesuszona po antybiotykach (kremy i żele z antybiotykiem). Ten krem idealnie się u mnie sprawdza. Kupiłam komplet na dzień i na noc. Krem na dzień jest lekki, dobrze się wchłania, nie pozostawia filmu na skórze. Idealnie nadaje się pod makijaż. Skóra przyjemnie nawilżona. Dodatkowo, na plus - nie ma zapachu. Cena przystępna. Jest wydajny.
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • szybko się wchłania
    • przystępna cena
    • bez zapachu
    • wygodne opakowanie - tuba
    Wady:
    Ewaah
    22 marca 2020 o 8:47
    Zbyt niska ochrona jak na krem do twarzy
    Dostałam go od przyjaciółki i na twarzy nie koniecznie się sprawdził ale szkoda było wyrzucać więc używam go po wieczornej kąpieli do masażu dekoltu i szyi. Ma lekką konsystencję, która dobrze się rozprowadza, jest bezzapachowy i nie zapchał. Ma w miarę dobry skład, skóra po nim jest wyciszona i nawilżona. Może przeszkadzać pozostający po nim tłusty film. Co do twarzy nie zapchał, skóra była nawilżona ale zrezygnowałam ze względu niski filtr UV.
    Zalety:
    • Skład
    • Skóra jest nawilżona
    • Dobrze się rozprowadza
    Wady:
    • Niski filtr UV jak na krem do twarzy
  • 10 marca 2020 o 22:55
    Nie, dziękuję.
    Miałam większe oczekiwania w stosunku do tego produktu. Krem opakowany w poręczną tubkę, przez co higienicznie się go dozuje. Niestety nie widać ile produktu zostało w opakowaniu. Sam krem ma stosunkowo lekką konsystencję, ale bardzo źle się wchłania. Zostawia nieprzyjemny film na twarzy przez wiele godzin. Niestety nie zaobserwowałam by zrobił z moją cera cokolwiek. Nie nadawał się również pod makijaż. Stosowałam go przez 2 tygodnie rano, później korzystałam w nocy. Niestety w żadnym wariancie się nie sprawdzał. Po nocy nadal zostawał mi film na twarzy, który rano musiałam domywać. Końcówkę kremu zużyłam do stóp, bo nie lubię marnować kosmetyków. Na kolejne opakowanie się nie skuszę.
  • 10 września 2018 o 17:20
    Ulubiony w tej cenie
    Jak dla mnie jeden z lepszych kremów na tej półce cenowej, polubił sie z moja sucha cerą. Pozbył sie suchych skórek z nosa, dobrze nawilża i nadaje sie pod makijaż.