Kremy na dzień

Ziaja Med, Kuracja Nawilżająca, Krem redukujący podrażnienia na dzień (nowa wersja)

Ziaja med Kuracja Nawilżająca
Bodyland.pl
Ziaja MED Kuracja nawilżająca Krem redukujący podrażnienia na dzień 50ml

• 28 stycznia 2025 o 16:38
    Niby tłusty, a nie
    Zaskakujący krem - konsystencja wydaje się być ciężka, ale jednak nie jest tłusta. Najpierw ciężko się rozprowadza, a po chwili sunie po skórze. Zabawnie działa, gdy nałożymy go na serum z kwasem hialuronowym... puff! I jest woda! Chemia to magia. Działa odżywczo, nawilżająco, okluzyjnie, ale bez przetłuszczania. Fajny wybór na zimę, chociaż brak mu jednak komponentów stricte silnie odżywczych, więc dla części osób może być zbyt słaby. Bardzo przyjemny w działaniu - po wieczornym użyciu, rano skóra jest przyjemnie nawilżona i miękka. Ogólnie niezły krem. Jednak jeśli chodzi o silne nawilżanie od Ziaja, to moim faworytem pozostaje krem z serii Siemię lniane, a do natłuszczania forever ze mną będzie krem Masło kakaowe.
  • 18 maja 2023 o 20:36
    Niepozorny, a taki dobry
    Świetny krem, który mocno mnie zaskoczył. Z kremami Ziaja bywa u mnie różnie - nie zawsze dobrze się wchłaniają. Ten jest jednak genialny - ma delikatną, dość lekką konsystencję, jednak skutecznie nawilża skórę twarzy i łagodzi podrażnienia. Szybko się wchłania i możemy nakładać makijaż. Skóra jest nawilżona i ukojona do końca dnia. Krem nie ma zapachu. Nie powoduje uczucia ściągnięcia ani nie podrażnia. Ma estetyczne opakowanie, jest tani i wydajny. To świetny przykład na to, że krem nie musi kosztować nie wiadomo ile, aby zapewnić skuteczną i delikatną pielęgnację.
  • 18 grudnia 2022 o 10:10
    Dobry krem
    Krem szybko się wchłania. Stosuję go na dzień i na noc. W dzień chroni przed pierwszym zimnem jesiennym, a nocą dobrze regeneruje i nawilża skórę. Z łatwością rozprowadza się na skórze. Krem nie zapycha porów i nie powoduje powstania nowych wyprysków. Dzięki nie mu zniknęły tez suche skórki na nosie, z którymi walczyłam od dawna. Właściwie nie pachnie. Tubka jest wydajna i wygląda estetycznie na półce.
    aska68
    9 marca 2022 o 13:20
    Ratunek dla skóry
    Krem jest prawdziwa kuracją , bo usłyszał błaganie mojej wrażliwej i bardzo suchej , dojrzałej skóry o ukojenie i nawilżenie . Dogłębnie odżywia i nawilża skórę , a efekt jest natychmiastowy. Stosuję kurację kilka razy dziennie i widzę poprawę : bardziej elastyczna skóra, nawilżenie na wyższym poziomie i wygładzenie zmarszczek jest widoczne. Krem jest nie drogi -to jest kolejna zaleta .
    Zalety:
    • Działa natychmiast : wygładza zmarszczki, nawilża i koi podrażnioną skore.
    • Rozsądna cena
    Gogo145
    23 stycznia 2022 o 8:12
    Nawilża i redukuje podrażnienia
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Moja dojrzała, mieszana skóra dobrze toleruje kurację kwasami , ale zdecydowanie widzę spadek jej nawilżenia i delikatne podrażnienie dlatego z przyjemnością przygarnęłam w pobliskiej aptece pakiet próbek kremu dedykowanego suchej skórze skłonnej do podrażnień. Krem ma postać dość lekkiej, białej, praktycznie bezzapachowej emulsji, z łatwością rozprowadza się na skórze, dość szybko wchłania pozostawiając lekko świecąca warstwę . Stosowałam go na dzień solo jak również pod makijaż, w obu przypadkach sprawdził się dobrze , współpracował z kolejno nakładanymi produktami pielęgnacyjnym. Po zakończeniu kilkudniowej kuracji nawilżenie skóry zdecydowanie uległo poprawie , przesuszenie zostało zahamowane ,a podrażnienia przestały być widocznie. Krem sprawdził się idealnie i z pewnością zdecyduję się na pełnowymiarowe opakowanie.
    Zalety:
    • nawilża, wygładza, likwiduje przesuszenie
    • delikatna, przyjemna konsystencja
    • szybko się wchłania
    • nadaje się pod makijaż
    • niska cena
    • duża wydajność produktu