Rowenta Prostownica CF 7112 Elite Model Look

• 20 lutego 2011 o 0:23
    prostownica jak prostownica.
    posiadam już tą prostownicę bardzo długo, jej największym plusem jest chyba właśnie żywotność. prostuje dobrze, aczkolwiek wyrywa włosy co nie jest wcale przyjemne. szybko się nagrzewa, chłodzi też. ale w życiu trzeba próbował wszystkiego więc następna prostownica na pewno będzie inna. :) Używam tego produktu od: 2 lata. Ilość zużytych opakowań: 1.
    marbru
    23 września 2010 o 13:47
    Bardzo dobra i warta polecenia
    To pierwsza prostownica jaką kupiłam w życiu i jak na razie jedyna :) Plusy: - duża skala regulacji temperatury - włosy idealnie proste i miękkie - przystępna cena - długą żywotność produktu - płytki dobrze się stykają (nie są pod kątem jak w niektórych prostownicach gorszej jakości) - szybkie nagrzewanie i chłodzenie w sumie też Minusy: - urwało mi się kółeczko do wieszania - na kancie odprysło się troszkę ceramiki (na szczęście nie utrudnia to prostowania), ale to pewnie przez tak długi czas użytkowania Podsumowanie: Jestem zadowolona i polecam ją, ale gdybym miała kupować nową prostownicę to wolałabym spróbować innej, bo może okazać się lepszą :) Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 1. w trakcie
    Boo69x
    13 sierpnia 2009 o 19:14
    Wspaniała!
    błyskawicznie się nagrzewa, a włosy po niej pozostają przez długi czas proste. oczywiście, niszczy, ale nie uważam tego za wadę, bo każda prostownica niszczy włosy. ;) +można ustawić temperaturę dostosowując ją do własnych potrzeb +łatwo się ją czyści! Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: 1
    trafala
    2 sierpnia 2009 o 16:56
    jestem na TAK
    Ogromną zaletą jest to, że nagrzewa się naprawdę błyskawicznie, wystarczy pół minuty żeby zacząć prostować włosy (właściwy czas nagrzewania to 1min.) Jestem z niej bardzo zadowolona, włosy wyglądają naprawdę ładnie po prostowaniu, wiadomo, ze się niszczą... no ale... pokażcie mi prostownicę, która wcale nie niszczy włosów.;) Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań: jak narazie jedno.^^
  • 23 czerwca 2009 o 21:59
    wporządku
    Cóż tu dużo mówić... Nie jest to prostownica która zachwyca, ale na pewno można z łatwością znaleźć dużo gorsze (o! na przykład moja stara MPM - polskiej beznadziejnej firmy - wielka, czerwona i bardzo nieporęczna, szybciej mi włosy rosły niż ona się nagrzewała!!). Rowenta jest o niebo lepsza: szybko się nagrzewa, dobrze prostuje (chociaż to zależy przede wszystkim od pogody - czytaj wilgotności na zewnątrz oraz od użytych kosmetyków), poza tym jest dość porządna, płytki dobrze przyjegają do siebie po zamknięciu. Nie wyrywa włosów (co nie znaczy że ich nie niszczy:P) Ma też sporo wad: ostatnio musiałam wymienić kabel bo urządzenie nagrzewało się tylko kiedy miało na to ochotę;P, poza tym jest zbyt kwadratowa, wolałabym żeby była bardziej płaska i dawała możliwość tworzenia delikatnych loczków. Brakuje mi też blokady, urządzenie zawsze jest "otwarte" a ja bym chciała żeby się zamykało!. Używam tego produktu od: 1.5 roku Ilość zużytych opakowań:1