The Body Shop Nature's Minerals, Foundation Podkład mineralny

• 8 stycznia 2015 o 18:33
    za drogi, za słaby...
    Puder nie spełnił moich oczekiwań w 100%. Trochę się zawiodłam, bo liczyłam na zdecydowanie więcej. Kosmetyk był naprawdę drogi (jak na moją kieszeń prawie 90 zł za puder to sporooo) no i niewydajny, ale to już chyba domena kosmetyków body shop… Zalety: +łagodny, nie powoduje podrażnień +konsystencja dobrze się rozprowadza i wchłania +duża gama kolorystyczna + dobry jako puder wykończeniowy Wady -wysoka cena -niewydajny produkt -bardzo słabo kryje -nie matuje skóry -powoduje świecenie po kilku godzinach - nie nadaje się jako trwała, podstawowa baza makijażu Używam tego produktu od: maja 2013 Ilość zużytych opakowań: całe 1
  • 31 marca 2014 o 0:26
    Lubię go!
    Bardzo lubie ten puder i właśnie skończyłam chyba 3 lub 4 opkakowanie, wiec postanowiłam wystawić mu notkę. Używałam odcień 03 - Golden Ivory. + nie wyszusza skóry +fajnie sie rozprowadza +bezzapachowy +kolor, który używałam (jeden z jaśniejszych) nie bielił mojej twarzy, co większość jasnych pudrów czyni ani jej nie różowił, dawał bardzo naturalny odcień. Niestety jednak dla mnie ten puder jest świetny na jesień, zimę, ale latem używam wysokich filtrów przez co moja twarz jest bardziej tłusta i muszę poszukać czegoś bardziej trwałego, bo niestety onza bardzo nie jest. No i jeszcze mógby być trochę tańszy. Dlatego też urywam za te dwa minusy po pół gwiazdki i wystawiam mu zasłużoną czwóreczkę. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 lub 4
    Je2bnik
    29 września 2013 o 16:40
    Sredni a nadzieje mialam spore
    Czailam sie na ten produkt dobry rok ale cena jak za produkt z the body shop wydawala mi sie mocno przesadzona.Po przyjezdzie do uk znalazlam super oferte na niego i kupilam go w cenie ok 5£:) Produkt zamniety w bardzo praktycznym sloiczku z drobniutka siateczka ktora ladnie przesypuje produkt.Mam w odcieniu 02.Kolor akurat jest dobrany bardzo dobrze.Bylam strasznie podekscytowana zeby go uzyc szkoda ze sie tak rozczarowalam.Produkt kryje bardzo delikatnie wiec nakladajac go samego musialam uzyc go naprawde bardzo bardzo duzo.Wiec stwierdzilam ze bede go uzywac na lekkie kremy tonujace i bb creamy w celu zwiekszenia krycia.Niestety efekt mi sie nie spodobal.Mimo ze ma jakies delikatne rozswietlajace drobinki ktore nie sa jakos bardzo widoczne na twarzy to wcale jakos jej nie ozywia.Makijaz wyglada dziwnie plasko :/Cera jakas taka szara.Nie tego sie podziewalam:( Wydajnosc calkiem niezla,starczy na dlugo.Teraz czasami uzywam go jako pudru wykonczeniowego do samego omiatania twarzy,ale nie kupilabym go ponownie.Ogolnie to chyba juz go wycofali bo nie widzialam go juz w sklepie :) Używam tego produktu od: ok roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Suzanne
    24 kwietnia 2013 o 16:33
    Naprawdę bardzo godny polecenia do skóry wrażliwej
    Naprawde godne uwagi. Efekt jak to z pudrami mineralnymi, inny niz z innymi podkladami i ten produkt daje nam wlasnie ten estetyczny i matowy, ale nie wysuszajacy efekt. Kupilam zly odcien i teraz go moge uzywac tylko jako bronzera lub czekac na lato; niemniej nawet w tej formie bardzo dobrze (o ile nie lepiej) sie sprawdza. Nie uczula, wg mnie nie wytrzymuje caly dzien, jest wydajny, choc troszke niehigieniczny w uzyciu; otoczenie sie po prostu brudzi. Baaaardzo polecam wyprobowac kolor przed kupnem.
    owcami
    22 stycznia 2013 o 21:24
    Najlepszy, jaki miałam
    Do tej pory za każdym razem kupowałam inny puder, bo zawsze liczyłam, że ten akurat będzie idealny. Ten puder jest prawie doskonały, chociaż wątpię, że znajdę lepszy, doskonalszy. + pięknie wykańcza makijaż + niesamowicie naturalny efekt + utrzymuje się długo + wydajny + nie zapycha, nic złego z cerą nie robi Minusów nie ma, no może mógłby być tańszy. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno