Avon Bond Girl 007 EDP

• 3 lutego 2015 o 19:18
    Śliczny, z pazurem
    Przypominają mi się czasy liceum, ileż ja komplementów słyszałam odnośnie zapachów Bonda z avonu. Niektórzy wyczuwali słodycz, inni nutkę pieprzu, jednak każdemu ten zapach się podobał. Avon wycofuje na prawdę niezłe perfumy, co jest dla mnie niezrozumiałe. Ten zapach był niesamowicie kuszący, seksowny i taki dojrzały. Mam nadzieję, że kiedyś do nas wróci :) Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: Niestety tylko 1
  • 27 września 2014 o 23:59
    zapach idealny i uwodzicielski. strasznie mi go brakuje czy jesteście w stanie wskazać jakiś jego
    Bardzo trwały i pięknie rozwijający się. Otaczał tajemnicą.. Nosząc ten zapach czułam się jak najpiękniejsza kobieta świata. .. był pełen sseksu...proszę o podpowiedź jaki zapach podobny do niego polecacie Używam tego produktu od: 2010 Ilość zużytych opakowań: 3 op po 50. ml
  • 6 września 2013 o 9:23
    Śliczny i trwały
    Szkoda, że już go nie produkują, to był według mnie najładniejszy zapach z Avonu, cudowny, oryginalny i bardzo trwały. Wiele razy mi się zdarzało, że ludzie na ulicy mnie pytali czym pachnę :-) Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: Nie pamiętam
    Millii
    27 maja 2013 o 23:53
    Najlepszy zapach Avonu ;)
    Oto zapach Avon, który szczerze pokochałam, bezapelacyjnie podbił moje serce i mam ochotę do niego wracać. Nie od dziś wiadomo, że wszystkie zapachy Avon mają swoja "firmową" woń i średnią trwałość. W tym wypadku jest inaczej! Zapach charakterystyczny - kwiatowy, zmysłowy, intrygujący, dojrzały. VIP! :D Trwałośc tego produktu również zaskakuje, szczególnie po doświadczeniach z innymi perfumami tej firmy. Nic tylko szukać w cenie promocyjnej (nie warto wydać na niego ponad 100 zł, bez przesady) - i od razu kupić. Tylko nie mam pojęcia, czy nadal jest dostępny w katalogach. I do tego ten flakonik! Chyba najładniejszy jaki Avon zaprojektował, bardzo poręczny, zdobi półkę. Kończę moje trzecie opakowanie i jak znów go gdzieś spotkam, z pewnością się zaopatrzę :D
  • 13 marca 2013 o 11:08
    Z sentymentem...
    Pamiętam,że odkąd powąchałam ten zapach w katalogu Avonu, byłam nim zauroczona. Nigdy nie darzyłam ich zapachów szczególnym uznaniem,zaś ten miał coś w sobie. Flakonik podarowała mi mama i wtedy byłam wyjątkowo zadowolona,że mam je w domu. Zresztą mam do dziś. Z czasem miłość, przerodziła się jedynie w sympatię. Używam ich od czasu do czasu. Zapach jest przyjemny. Czuję słodycz brzoskwini, lekkość kwiatów i ostre nuty drzewne. Całość jest naprawdę ciekawa,i do tego dość długo się utrzymuje. Używam tego produktu od: parę lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka