Cztery Pory Roku Perfect Protection 24h (różne wersje) Dezodorant w sprayu

• 8 grudnia 2013 o 11:55
    niewystarczający
    Dezodorant niewątpliwie działa i do pewnego stopnia spełnia swoją funkcję, jednak raczej nie kupię go ponownie: Minusy: - Jest krótkotrwały; nie radzi sobie z silnym potem podczas 2-3 godzinnego intensywnego wysiłku; niewystarczający dla uprawiających sport; - mało wydajny; po miesiącu nie było już po nim śladu; Zalety: + ładny zapach + nie brudzi ubrań, nie zostawia białych śladów; + nadaje się na lżejsze dni, bez aktywności fizycznej; + niska cena Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 kwietnia 2012 o 19:35
    Tylko zapach
    Używałam o zapachu zielonej herbaty. + długotrwały,świeży zapach +niska cena, ja zapłaciłam za niego tylko4 zł! +nie pozostawia białych śladów na czarnych ubraniach -nie mam problemów z nadmierną potliwością,ale ten dezodorant w ogóle nie ogranicza pocenia się; -podrażnia skórę pod pachami; Używam tego produktu od: kilka mies. Ilość zużytych opakowań: ok.połowy jednego
  • 6 marca 2011 o 16:58
    PRODUKT IDEALNY
    Szkoda ,że jest tak mało popularny tutaj bo to świetny kosmetyk.Wybrałam zapach kwiatowy i mnie zachwycił Cudowny i łagodny,wcale nie podrażniał ,nic nie szczypało nie swędziało a skórę pod pachami mam kapryśną i często zdarza się ,że jakiś dezodorant jej nie odpowiada. Od razu dodam ,że zaletą jest cena i niebywała wydajność dezodorantu ,niemal całe wakacje a używałam go sporo ! No i najważniejsza cecha: działanie ! Naprawdę ogranicza pocenie nie całkiem rzecz jasna bo to nie antyperspirant ale i tak było o wiele mniej potu a używałam go bądź co bądź w upały. Plus i to wielki za to,że nie pozostawiał mi śladów na ubraniach. W tej sytuacji daję pięć gwiazdek :) Używam tego produktu od: wakacje Ilość zużytych opakowań: jedno
    emma-e4
    24 sierpnia 2010 o 16:07
    dodatek do antidralu
    mam energy, fajną wariacje na temat pomarańczy - zapach na poziomie, prawie perfumowy wydajny, niebrudzący (bez talku), nie zostawia mokrej warstwy na skórze, ale nie jest dla skóry delikatny jak zapewniał producent - nie polecam po goleniu ani depilacji dla mnie to dodatek do antidralu - zapewnia tylko zapach, uzywany sam nie redukuje pocenia ani troche, z zapachem potu po paru godzinnach czynnego dnia też sobie nie radzi Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: kończę 1
    1315
    7 marca 2010 o 12:16
    SKUTECZNA DOSKONAŁOŚĆ
    Kupowałam te dezodoranty za niecałe 6,00 złotych w Rossmanie. Niestety miesiąc temu ta drogeria wyprzedała wszystkie dezodoranty z tej serii po 2,50 złotego, niestety nie będą już sprzedawane. Szkoda, że producent nie podjął wysiłków marketingowych, żeby mocno rozreklamować tak dobry kosmetyk, a na dodatek to jeden z niewielu z dezodorantów nie zawierający chlorku aluminium. Ku mojemu zaskoczeniu zapewnienia producenta zostały w pełni spełnione, czyli faktycznie zastosowano nowoczesny skutecznie działający składnik dezodorujący, który łagodnie i dość długo walczy z potem. Nie podrażniania skóry. Nie pozostawia śladów na ubraniu. Opakowanie świetnie zaprojektowane, dzięki czemu bardzo dobrze się aplikuje. Jest bardzo wydajny. Duży plus również za cztery piękne i wyrafinowane zapachy, choć to kwestia gustu. Używam tego produktu od: KILKUNASTU MIESIĘCY Ilość zużytych opakowań: PONAD 10