Ziaja Med, Trądzik Różowaty, Krem redukujący podrażnienia (stara wersja)

Stara wersja produktu

bialastokrotka.pl
Ziaja Med Kuracja Łagodząca Zmiany Trądzikowe trądzik różowaty- Krem redukujący podrażnienia 50ml
Apteka Polska APTE.PL
Ziaja med Kuracja Łagodząca

• 23 stycznia 2021 o 20:06
    Średni
    Kupiłam go w zestawie razem z tym na noc. Krem jest w tubce, pod koniec trochę ciężko go wycisnąć. Ma dość rzadką konsystencję, ma zielony kolor, który ma pewnie lekko przykryć zaczerwienienie skóry. Łatwo się go rozprowadza, jednak jeżeli chodzi o działanie to takie sobie. Żadnych efektów jego użycia nie zauważyłam, nie redukuje trądziku ani nie zmniejsza rumienia. W mojej opinii niczym nie różni się od tych zwykłych rumiankowych czy aloesowych kremów Ziaji. Pod makijaż jest ok, jednak nic poza tym. Jak ktoś oczekuje jakiegos działania, to tutaj go nie ma.
    Zalety:
    • niska cena
    • szybko się wchłania
  • 21 października 2020 o 22:48
    Od razu zadziałał!
    Podczas nasilonego trądziku i pieczenia skóry pomogła dopiero Ziaja. Od razu skóra stała się jakby chłodniejsza i poczułam ulgę. Zauważyłam też, że po paru godzinach rumieniec i zaczerwienienia mocno złagodniały. Dodam, że mam skórę skłonną do alergii i nawet sprawdzone kremy jak Alantan czy Bepanthen Sensiderm zaostrzały pieczenie i na wieczór twarz piekła okropnie. Jestem bardzo mile zaskoczona!
    Zalety:
    • zapach, konsystencja, działanie, wydajność, filtr SPF 6, cena
  • 26 stycznia 2020 o 17:21
    Mega!
    Kładłam w tym kremie ogromne pokłady nadziei i na prawdę nie zawiodłam się. Moja cera była dosłownie czerwona - policzki, okolice brody i ust szczególnie po umyciu twarzy. Próbowałam wielu produktów łagodzących, jednak były bezskuteczne, albo nasilały dolegliwości. Postanowiłam kupić Ziaję, znudzona wydawaniem pieniędzy na kolejny nieskuteczny drogi krem. I znalazłam! Za 12zł nadeszło ukojenie! W końcu! Cera od razu poprawiła się na lepsze. Juz po pierwszym użyciu poczułam znaczną redukcję pieczenia, a po kilku dniach cera odzyskała swój naturalny kolor i zero zaczerwienień. Ten krem to dla mnie wybawca. Polecam, bez dwóch zdań!
    Zalety:
    • łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia
    • nie uczula
    • nawilża
    • nie tłuści cery
    • ochrona spf
    Wady:
  • 23 sierpnia 2019 o 5:52
    Redukuje podrażnienia
    Zdarza się, że mimo systematycznej pielęgnacji sprawdzonymi kosmetykami, moja cera buntuje się. Nagle nawet ulubiony krem zaczyna podrażniać skórę. Staje się ona napięta, usypana niedoskonałościami, swędzi, piecze. Wtedy na ratunek przychodzi mi krem Ziaja Med redukujący podrażnienia. Początkowo podeszłam do niego sceptycznie, ale szybko (w zasadzie przy pierwszej aplikacji) okazało się że ten krem daje ukojenie cerze. Dyskomfort - pieczenie, swędzenie, napięcie - znika. Krem zapobiega pojawianiu się krostek i grudek. Rozjaśnia cerę. Szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej ciężkiej, warstwy. W związku z tym nadaje się pod makijaż. Jedyna rzecz, która powstrzymuje mnie od regularnego używania go latem to niska ochrona przeciwsłoneczna (filtr 6). Używam, go wtedy, gdy nie ma dużego słońca oraz na noc. Wczesną jesienią będzie moim podstawowym kremem. Zaletą jest niska cena - około 12 zł. To już kolejny krem z serii Ziaja Med, który sprawdził się na mojej kapryśnej cerze.
    woman02
    29 lipca 2019 o 14:03
    Polecam
    Dostałam małą próbkę przy zakupach w Ziaji, mimo że nie mam trądziku różowatego, ale jednak problemy z cerą i zaczerwienienia nie dają mi spokoju, to postanowiłam spróbować. Próbka wystarczyła na 2-3 aplikacje, z takim skutkiem, że aktualnie używam już drugiego opakowania. :) Lekki, dobrze się wchłania, dobrze nawilża i przy regularnym stosowaniu zaczerwienienie występujące przy wypryskach jest faktycznie mniejsze i łatwiej przykryć je makijażem :D
    Zalety:
    • Lekka formuła
    • Dobre nawilżenie