Sally Hansen Star Opal, Nail Glaze (Opalizujący lakier do paznokci )

• 2 września 2009 o 14:30
    OK
    Bardzo ładnie się mieni/błyszczy na różowo, pudrowo, brzoskwiniowo. Nie podoba mi się odcień z zielonym błyskiem, bo wygląda jak rozlana benzyna. Pędzelek dobry, długi i świetnie się nim maluje. Wystarczy 1 warstwa żeby dobrze pokryć paznokieć. Przy 2 warstwach lepszy efekt (bardziej błyszczy). Duże opakowanie i kuleczki, dzięki którym lakier jest jak nowy i nie ciągnie się. Długo się utrzymuje. Nie wiem czy ponownie kupię, ponieważ raczej nie kupuję 2 tych samych lakierów do paznokci, lubię eksperymentować;) Ale ogólnie lakier jak najbardziej OK Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie kilku
    esseymi
    13 czerwca 2009 o 14:09
    ekstra
    Mam 10 kolorów. Podobają mi się wszystkie, ale moim ukochanym jest odcien nr 12. w ciągu dnia w zależności od kąta padania promieni słonecznych wygląda na złoto, czasem brzoskwinie, lekki pomarańcz. W nocy efekt super po nałożeniu 2 warstw. Minusem jest to,że większość z nich jest w odcieniu różowym - drobinki dają poświatę np. zieloną,niebieską czy złotą. Ja je uwielbiam, są delikatne i rewelacyjnie wygladają! Trwałość normalna - 4 dni. Nie śmierdzą, schną ładnie. POLECAM! Używam tego produktu od:od niedawna Ilość zużytych opakowań:10 napoczętych
  • 27 października 2008 o 18:43
    To nie to :(
    Nie jestem zadowolona, liczyłam na więcej.... Używam odcieni: 02 (Crystal Opal), 04 (Rose Gold), 08 (Pale Lilac). Najciekawszy efekt uzyskuję z wariantem 02. Lakiery są bezbarwne, zawierają jedynie opalizujące drobinki. Faktycznie delikatnie zmieniają odcień w zależności od intensywności światła i kąta padania promieni. Przy pełnym oświetleniu efekt jest nijaki, najlepszy w półmroku, ale i tak słabszy niż oczekiwałam. W sumie nic specjalnego, również jeżeli chodzi o trwałość. Po 3 dniach lakier ściera się na końcach i matowieje. Dość szybko schnie - za to plus. Bardzo wydajny, jakościowo średni. Po SH spodziewałam się czegoś więcej, zwłaszcza po pozytywnych doświadczeniach z lakierami Advanced. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 3 w trakcie