Avon U by Ungaro for Him EDT

Finka2L
    23 maja 2014 o 19:15
    całkowity przeciętniak
    Testowałam z próbki i z zamkniętymi oczami i z nieoznakowanego flakonu zgadłabym, że to zapach Avonu, bo czuję tu wyraźnię tę charakterystyczną nutkę, która mnie drażni. Dalej też nie jest lepiej. Niby skład obiecujący,a sam zapach praktycznie się nie rozwija. To typowy cytrusowy świeżak z przewagą grapefruita, cedru i wertwerii. Niczym się nie wyróżnia. Zwykły, dzienny zapach dla mnie poprostu nudny. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
  • 25 marca 2011 o 9:33
    Seksowne
    Nie wiem dlaczego te perfumy mają tak mało recenzji przecież są już dostępne od dłuższego czasu, ale do rzeczy: Są ciepłe, bardzo męskie aż mam ochotę się przytulić do mojego TŻ:) Z trwałością chyba nie jest tak źle, to też od skóry zależy ile na kim trzyma ale kilka godz na pewno... Zapach jest idealny, mi się bardzo podoba i TŻ również.
  • 12 stycznia 2011 o 0:03
    Oryginalne
    Nazwa "Ungaro" to klasa sama w sobie, aż dziwie się, że projektant tej klasy sprzedał się Avon\'owi, ale odnośnie zapachu - jest niebanalny, oryginalny i jak na wodę toaletową bardzo trwały, męski, ale nie ciężkawy, dla mężczyzn w każdym wieku, czy na co dzień kwestia gustu mój chłopak raczej używa okazjonalnie zwłaszcza, że to prezent ode mnie :P Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 50 ml
    Kici33
    9 grudnia 2010 o 0:13
    Sliczna, meska... po prostu taka jak ma byc woda dla mojego mezczyzny
    Piekna. Jednym slowem super. Moze trwala to nie jest choc akurat Ungaro dla niej i dla niego sie pieknie rozkladaja. Sa przecudne :) polecam. Tylko za to ze malo trwala daje 4.5 tak to by bylo 5 gwiazdek Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania