Vidal Sassoon Prostownica ceramiczna Hair Hydration VS 881E

• 10 października 2010 o 13:59
    plus-minus
    Ma swoje wady i zalety. Niewątpliwe na (+) jest: + pięciostopniowa skala temperatury + długi, obrotowy kabel dzięki czemu wygodnie się jej używa + szybkie nagrzewanie i po wyłączeniu wygasanie + nie niszczy włosów (nie skleja, nie łamie) Ale: - można się poparzyc (wystarczy lekko dotknac plastiku nad płytkami) - trzeba powtarzac prostowanie zeby wlosy byly proste - po 2 latach odpada fiolet pokrywajacy płytki Nie mam porównania do wielu innych produktów, dlatego daję 3+ Używam tego produktu od: 3lata Ilość zużytych opakowań: 1
  • 16 czerwca 2009 o 21:04
    Prawie doskonała;)
    Jeśli chodzi o wygląd i kondycję włosów po prostowaniu, to jest doskonała! Prostuje szybko, precyzyjnie i pozostawia pięknie błyszczące włosy. Katuję je często, a dzięki tej prostownicy są w świetnej kondycji! Natomiast wykonanie, to już inna bajka:( Kupiłam prostownicę dokładnie pół roku temu, a używam jakieś 4-5 razy w tygodniu (czasem prostuję całe włosy, a czasem tylko do poprawek) i muszę przyznać, że jakość materiałów mnie rozczarowała:( Po jakichś 4 miesiącach zaczęła mi schodzić powłoka z płytek! Nie wiem czym mogło to być spowodowane, bo czyściłam i konserwowałam sprzęt zgodnie z instrukcją.. Teraz mam obawy, że zwyczajnie zniszczy mi włosy:/ Może po prostu trafiłam na kiepski model?? A może to cena Media Markt 99 zł ma jakieś znaczenie (porażająco niska!). Niemniej, uważam, że jest doskonała jeśli chodzi o efekty i czas i gdyby pominąć defekty techniczne, śmiało mogę polecić! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: -
  • 7 maja 2009 o 21:10
    Zasłużyła na max.
    Dałam maksymalną ilość gwiazdek w każdej kategorii dlatego że... nie mam żadnych zastrzeżeń. :) Napisałam, że nie kupię jej ponownie, ponieważ... nie jestem w stanie określić, kiedy zaistnieje taka potrzeba. :) Prostownica sprawuje się rewelacyjnie i jest warta swojej ceny. Nagrzewanie bardzo szybkie, regulacja temperatury, radzi sobie nawet z moimi włosami. ;) Estetyczny wygląd, optymalna wielkość. Polecam wszystkim użytkowniczkom tego przyrządu! Używam tego produktu od: odkąd napisałam Susannie, że ją kupiłam. ;) Ilość zużytych opakowań: -
  • 7 grudnia 2008 o 21:35
    Cudo :)
    Jestem zadowolona z tej prostownicy :) Najlepsza jaką miałam i jaką widziałam :) Jest cudowna, prostuje moje grube włosy na 180C plus ta jonizacja, jestem wniebowzięta :) A w MM dałam za nią tylko 108 zł Używam tego produktu od: 3 mc Ilość zużytych opakowań: ...1