Miraculum La Rose Bogaty krem odbudowująco - regenerujący na noc

• 26 października 2016 o 18:16
    Bardzo dobry krem
    Używałam tego kremu jakiś czas temu, kupowany przez internet, jednak strona na której zaopatrywałam się w te kosmetyki ( miałam jeszcze tej samej serii krem na dzień) przestała mieć go w ofercie, więc postanowiłam poszukać czegoś innego. Krem wspominam bardzo dobrze, bardzo przyjemna konsystencja, delikatny różany zapach i leciutko różowy kolor zamknięte w ślicznym, co dla mnie bardzo ważne, szklanym słoiczku. Mogę doczepić się tylko do zakrętki, nie za bardzo rowki do siebie pasują, więc kilka razy trzeba przekręcić, żeby rowki wpasowały się do siebie i za to odejmuję jedna gwiazdkę. Krem, pomimo bardzo bogatej formuły, wchłania się idealnie, nie pozostawia jakiejś tłustej powłoki na skórze, nakłada się go bardzo przyjemnie, skóra jest dobrze odżywiona, nawilżona i gładka w dotyku, czuć, że krem działa. Rano cera wygląda na wypoczętą, więc cóż chcieć więcej.
  • 11 kwietnia 2013 o 4:47
    Bardzo dobry krem - polecam !
    Bardzo dobry krem, nigdy nie miałam lepszego, ma przemiły zapach i rewelacyjną konsystencję delikatnego, puszystego masła. Przyjemny w stosowaniu, łatwo się wchłania, ma się ochotę go nakładać, tym bardziej ze daje uczucie natychmiastowego odżywienia cery. skóra staje się miękka i nawilżona, przynajmniej u mnie ;) Mam nadzieję, że zgodnie z obietnicami działa przeciwzmarszczkowo, efektów wygładzających spektakularnych nie zauważyłam, ale też nie ma jeszcze za bardzo co wygładzać - moim zdaniem świetnie nadaje się do cery suchej i mieszanej, nie tylko po 35 roku życia. Mały minus za rozpadające się zakrętki, jak u kremu na dzień z tej serii. Właściwie polecam obydwa kremy, ale ten na noc jest bogatszy i moim zdaniem lepszy. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: prawie całe
  • 8 grudnia 2012 o 12:28
    różane ukojenie
    Używałam tego kremu razem z jego odpowiednikiem na dzień i jestem zadowolona z działania tego duetu. Mam cerę mieszaną, która jednak wymaga nawilżenia, zwłaszcza w chłodnych miesiącach - stąd lubię na noc użyć kosmetyku treściwego, o bogatym składzie i konsystencji. Krem ten pachnie delikatnie różą, ma maślano - budyniową konsystencję - na noc idealną. Bardzo lubiłam go nakładać wieczorem, z miejsca koił skórę i dawał sporą dawkę nawilżenia. Jest bogatszy w działaniu niż La Rose na dzień - dla mojej skóry spełniał wszystkie wymagania pod względem nawilżenia. Nie zauważyłam spektakularnego działania regeneracji i odbudowy - po prostu dobrze nawilżona skóra prezentuje się ładnie, rano budziłam się z miękką, wypoczętą skórą. Zaznaczam, że mam 27 lat czyli mniej niż polecany przedział wiekowy - ale dobrze używało mi się tego kremu. Kosmetyk nie zapycha, skóra jest po nim gładka i miękka. Opakowanie takie sobie, sam szklany słoiczek fajny, nakrętka średnia. Bardzo dobra cena jak za takie działanie - naprawdę miły krem na noc. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jeden słoiczek
    Alelka
    2 listopada 2012 o 20:28
    Przeciętny
    Po Waszych recenzjach, tak się napaliłam na ten krem a tu rozczarowanie. Dla mnie zapach wcale nie jest różany, ale to mało istotne. Jak na krem regenerujący to jest dla mnie za mało treściwy i nie widzę poprawy w kondycji skóry. Trochę nawilża, nie podrażnia, ale według mnie nie odbudowuje. Zużyłam połowę i oddałam mężowi, jemu pasuje jak każdy który mu daje :) Nie kupię go ponownie Używam tego produktu od: mięsiąc Ilość zużytych opakowań: pól opakownia
  • 25 marca 2012 o 20:08
    Miłe zaskoczenie
    Zaznaczyłam że nie wiem czy kupię ponownie ponieważ jest jeszcze parę kremów które chciałabym przetestować. Być może do niego wrócę. Na początek powiem jaką mam cerę i czego oczekiwałam od tego kremu. Moja cera jest mieszana (strefa T ma skłonności do wyprysków i do zapychania, choć nigdy się nie błyszczy, policzki i okolice nosa naczynkowe, bardzo często zaczerwienione). Dodatkowo moja cera jest młoda (17lat), kupiłam ten krem nie wiedząc że jest on teoretycznie przeznaczony dla (z tego co pamiętam) 35+. Od kremu oczekiwałam przede wszystkim żeby nie zapychał (po sporym zawodzie ze strony L\\\'Oreal) i żeby cera wyglądała na bardziej wypoczętą, była mnie \\\'szara\\\'. Opakowanie produktu jest nieco tandetne, srebrne napisy ścierają się z wieczka. Krem ma subtelny różowy kolor, lekką, ciut tłustawą konsystencję, po rozprowadzeniu twarz lekko się błyszczy co kompletnie mi nie przeszkadza gdyż to krem na noc. W moim przypadku błyszczenie dość szybko znika, czasami przy obfitszym nałożeniu kremu wyczuwałam lekki tłustawy film, nawet po 3 godzinach, co również kompletnie mi nie przeszkadza, przynajmniej mam poczucie że dostarczyłam mojej cerze porządną dawkę natłuszczenia/nawilżenia. To, co jest największym plusem tego kremu to fakt, że wogóle NIE ZAPYCHA. Odkąd przestałam używać wcześniejszego kremu i zaczęłam tego w miesiąc zniknęły mi prawie wszystkie wypryski. I stan ten (średnio 3 niedoskonałości na krzyż) utrzymuje się po dzień dzisiejszy. Krem w moim przypadku utrzymuje odpowiedni poziom nawilżenia- ani nie wysuszył, ani za bardzo nie natłuścił, abym rano się świeciła lub czuła tłusty film. Cera wygląda bardziej świeżo, jest mniej zmęczona. Odnoszę również wrażenie że cera szybciej się z nim regeneruje - w przypadku pozbywania się niedoskonałości, moja skóra szybciej niż zwykle się goi, wraca do normalnego, ładnego stanu. Krem ten najbardziej polecam cerom normalnym, mieszanym, zwłaszcza tym ze skłonnością do zapychania, warto sprawdzić. Ponad to prędzej cerom suchym niż tłustym. No i plusem kremu jest oczywiście cena - jak na nią jest to naprawdę fajny krem. Nie jest szeroko dostępny, ja kupowałam na allegro za ok 30zł z wysyłką. Jak na tą cenę, zaskoczył mnie naprawdę fajny skład kremu - całkiem sporo ekstraktów i olejków roślinnych, pantenol, ceramidy, kwas cytrynowy, witamina C - cenne składniki w codziennej pielęgnacji. Wydaje mi się że gdyby ten krem włożyć do słoiczka jakiejś renomowanej marki, byłby bardziej doceniany. Zdecydowanie polecam ten produkt, nie tylko innym 17-latkom, ale również dla 20+ i 30+ :) Używam tego produktu od: 3,5 miesięca Ilość zużytych opakowań: końcówka pierwszego