Neutrogena Formuła Norweska Krem optymalnie nawilżający na zimę

Figa634
    4 lutego 2014 o 19:41
    Zimowa ochronna dłoń
    Kupiłam go, kiedy mój zwykły krem nie dawał sobie rady ze skutkami zimy. Miałam już bardzo wysuszoną skórę od mrozu i wiatru. Używam go codziennie rano przed wyjściem do pracy. Kupiłam go w cenie regularnej w SP. + Bardzo skutecznie chroni przez zimowym powietrzem, powiem więcej, po tygodniu jego używania, codziennie rano moja cera była w widocznie lepszym stanie, znikły wszystkie suche skórki i cera wróciła do swojego naturalnego rytmu :) Nie obciąża skóry Świetnie rozświetla. Posiada takie maluśkiej drobinki, przez co cera nie wygląda na tak zmęczoną Nadaje się pod makijaż. Zazwyczaj najpierw smaruje się tym kremem, jem śniadanie i dopiero makijaż Drobinek nie widać już pod zwykłym pudrem Szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy Opakowanie, bardzo poręczne, krem wyciska się jak podkład Wydajny - Minusem może być cena regularna, ale nie używa się go przez cały rok, a uważam że na zimę potrzebna jest dobra ochrona. Podsumowując: krem nie tylko chroni przed mroźnym, zimowym powietrzem, ale również niweluje skutki zimy. POLECAM :) Używam tego produktu od: Półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwsżego
  • 5 listopada 2012 o 23:23
    Przeciętniak
    Krem zapobiega skutkom "zimowej cery", ale nie są to jakieś spektakularne efekty. Radzi sobie z tym tak samo, jak inne kremy o podobnych właściwościach. Chroni, nawilża, ale nie jest to dlugotrwały efekt - przy naprawdę silnych mrozach skóra szybko staje się sucha i pojawia sie uczucie dyskomfortu. Poza tym krem się trochę roluje na twarzy, co miejscami utrudnia aplikację podkładu. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 stycznia 2012 o 20:59
    Świetny na mrozy
    Plusy: + dobrze nawilża skórę + chroni przed zimnem i niekorzystną pogodą + jest gęsty- taki, jak powinien być krem zimowy :) + dobrze się rozprowadza + pozostawia świetlistą poświatę na skórze, dzięki czemu skóra wygląda promiennie i zdrowo- a zimową porą jest to szczególnie ważne. + wygodne opakowanie Minusy: - nie nadaje się na inne pory roku- zbyt tłusty, więc można go używać tylko okazjonalnie Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 grudnia 2011 o 11:34
    świetny za zimę
    Kupiłam w ubiegłym roku na wielkie mrozy. Sprawdził się doskonale. Skóra była zabezpieczona, nie przesuszała się, nie było problemów z pękaniem, łuszczeniem się i podrażnieniami jak w ubiegłych latach. Ma miły zapach i delikatnie iskrzące się drobinki. Skóra wygląda świeżo i promiennie. Dobrze współgra z makijażem. Na następna zimę na pewno kupię, na tą wystarczy ubiegłoroczne opakowanie. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    fei fei
    14 listopada 2011 o 17:42
    solidny na zimę
    Kupiłam go na zimę, sprawdził się bardzo dobrze - oczekiwałam od niego przede wszystkim ochrony podczas mrozu i wiatru, w trudnych warunkach górskich na nartach. +rozświetlający, dzięki czemu cera wyglądała na mniej zmęczoną przez całą zimę +faktycznie chronił przed wiatrem i mrozem +wydajny +tubka dająca się wyciskać po ostatnie resztki -konsystencja sprawiała, że był nieco ciężki w aplikacji -niestety to tylko krem ochronny, trudno było go pogodzić z innymi problemami mojej cery (podrażnienia i wypryski spowodowane wrażliwością i typem cery, a nie związane z warunkami pogodowymi) -niezbyt kompatybilny z makijażem... Używam tego produktu od: przez 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie