Philips HP4983 SalonDry Control HP4983 Suszarka

kossok
    11 listopada 2015 o 11:11
    Suszarka na miarę czasu
    Sprzęt elektryczny niestety często zawodzi, a szczególnie wówczas, gdy kupujemy najtańsze artykuły, co właśnie wcześniej czyniłam i tego psucia miałam serdecznie dosyć. Tak więc sprawiłam sobie tę. Jestem bardzo zadowolona. Sześciostopniowa regulacja temperatury bardzo ułatwia suszenie i dzięki tej możliwości nie przesuszam włosów. Poza tym fryzura jest pod kontrolą i włosy nie elektryzują się. Cena mnie trochę osłabiła finansowo, ale było warto zacisnąć pasa na jeden miesiąc. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 szt.
    melek
    5 grudnia 2012 o 10:37
    Świetna
    Suszarkę kupiłam trochę ponad 3 lata temu i byłam bardzo zadowolona z jej użytkowania: + jonizacja + dużo ustawień temperatury i nawiewu + przydatne końcówki (koncentrator i dyfuzor) + szybko suszy + nie niszczy włosów + solidnie wykonana ale ma też minusy: - dość duża - ciężka w porównaniu do suszarek innych firm (np. Remington, Revlon) - kabel pęka Gdyby nie pęknieta obudowa kabla kilka dni temu pewnie posłużyła by mi jeszcze trochę. Niestety okazało się że kabla nie da się wymienić/skrócić bo w środku są posklejane plastikowe części bardzo kiepskiej jakości (zwykła chińszczyzna) i po prostu po otwarciu obudowy suszarki się ułamały. Dlatego też nie kupię ponownie suszarki z Philipsa, gdyż to jedyna suszarka (a mamy kilka w domu, niekóre są już 7-8 lat) w której pękł kabel przy stosunkowo rzadkim użytkowaniu. Edit: dodaję jednak 1,5 gwiazdki bo mając porównanie z nową suszarką (Remington D5020) Philips jest niezrównany - nowa suszarka suszy wolno i ma kiepską jonizację i wolę juz co 3 lata kupować Philipsa jeśli kabel się popsuje, ale być zadowolona z suszenia niż jak teraz męczyć się codziennie z kiepską suszarką. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
    elincia
    8 maja 2012 o 21:16
    Polecam
    Bardzo dobra suszarka, fajny jest powiew zimnego powietrza i dyfuzor. Dlugo zastanaawiałam sie czy ja kupic ale zakup uwazam za udany i mysle, ze dlugo mi posłuży a ja bede zadowolona. Gorąco polecam! Używam tego produktu od: marzec 2012 Ilość zużytych opakowań: 1 n
  • 16 grudnia 2011 o 17:35
    Świetna, nie zamienię na inną ;)
    Kupiłam tą suszarkę jakiś rok temu, opierałam się oczywiście na pozytywnych opiniach na wizażu. Póki się nie zepsuje, nie kupię innej, bo ta całkowicie spełnia moje oczekiwania. Ma chłodne, ciepłe i gorące powietrze, 3 siły nadmuchu, sama moje falo loki suszę na ciepłym i najsłabszym nawiewie, używam też dyfuzora, wtedy uzyskuję najlepszy skręt i objętość. Początkowo wydawała się taka duża i dość ciężka, ale bardzo szybko się przyzwyczaiłam. Nie jest bardzo droga, ja kupiłam w auchanie w promocji za jakieś 80zł - bardzo polecam. Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: 1 i oby się szybko nie zepsuła ;)
    Lulu16
    6 sierpnia 2011 o 15:29
    bardzo dobra suszarka
    Suszarke poleciła mi moja koleżanka i miała rację mówiąc, że jest bardzo dobrą inwestycją. Poza salonem fryzjerskim potrzebne jest cos lepszego do użytku w domu, no i jest! Suszarka dzieki swoim regulacjom pozwala na dokladne wystylizowanie włosów, szybko wysusza włosy i gdy odpowiednio się suszy to moze niemal zastąpić prostownice. POLECAM !!! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: nie dotyczy