Ziaja Odżywka do włosów z Ceramidami

su$ka
    8 sierpnia 2007 o 21:13
    Zdecydowanie na tak :)
    Korzystając z wakacji postanowiłam trochę o siebie zadbać ,a przede wszystkim o włoski :) W ciągu roku szkolnego były myte co drugi dzień ,dręczone suszarką ,układaniem itp. Może nie były jakoś specjalnie zniszczone ,ale po tej odżywce przestały być sianowate ,poprawiła się też kondycja końcówek ,zwiększył blask ,ogólne działanie na + :) .Dodam ,że używałam jej od połowy długości włosów ,gdyż mam włose przetłuszczające ,nie spłukiwałam .Fajna konsystencja ,poręczne opakowanie i przystępna cena ,wydajna .Czego chcieć więcej ;) ? Zdecydowanie polecam ,ja już jestem od Ziaji uzależniona :D Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Alexis
    23 sierpnia 2003 o 23:20
    taka sobie
    Właściwie to nie poprawiła kondycji włosów,ale też krzywdy im nie zrobiła.Prawdę mówiąc to liczyłam na lepsze efekty. Trochę obciąża cienkie włosy ale ładnie nabłyszcza.Wydajna i tania.
    twiggy
    13 maja 2003 o 16:04
    jest ok
    Tak jak wcześniej napisałam, przede wszystkim ułatwia rozczesywanie i nie ociąża włosów. Po licznych farbowaniach i ciągłym suszeniu włosów suszarką postanowiłam zastosoawć tę odżywkę by wspomogła moje włoski. Do dnia dzisiejszego moje włosy są w b. dobrym stanie, nie są zniszczone i przeszuszone, może to dzięki tej odzywce... Myślę że warto wyporóbować odźywki Ziaji, zwłaszcza że są tak tanie. Ilość zużytych opakowań: 1
    Dorixx
    18 lutego 2003 o 8:54
    dobra
    Dobra odżywka. Dużym plusem jest cena-kilka zł. Niestety ja mam cienkie włosy i ta odżywka nieco je obciąża.Bardziej poleciłabym ją do włosów gubszych i nie przetłuszczających. Używam jej czasami tuż po pasemkach, czy innym farbowaniu, bo wtedy rzeczywiście poprawia kondycję włosów. Dobrze modeluje się po niej włosy (suszarką) łatwo się rozczesują.Szkoda tylko, tak jak pisałam, że nie zbyt nadaje sie do cienkich włosów bo już po kilku godzinach obciąża je i natłuszcza (?) Naprawdę godna polecenia dla włosków bez problemów :)Aha, ta odżywka jest bez spłukiwania.