Stosowałam kilka samoopalaczy. Bywały różne, zazwyczaj bardzo nietrwałe, kojarzyły mi się z nieprzyjemnym zapachem typowym dla solarium.
W końcu jedna z Pań w Sephorze poleciła mi właśnie ten samoopalacz do twarzy i dekoltu firmy Lancaster.
Miałam 3 najważniejsze oczekiwania: naturalny wygląd, nie szkodliwy dla skóry, widoczny efekt.
Spełnił je wszystkie.
Zalety:
- bardzo łatwo się go rozprowadza
- pięknie pachnie, jako jedyny z samoopalaczy nie ma zapachu spalonej skóry, który kojarzy mi się z solarium
- wygląda bardzo naturalnie
- nie wysusza skóry
- cena jest całkiem przystępna
Nie doszukałam się minusów.
Stosuję co drugi lub trzeci dzień. Moja skóra wygląda na zdrową, naturalnie muśniętą słońcem nawet w te zimowe, ciemne dni.
Używam tego produktu od: miesiąca
Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
Jestem bardzo zadowolona z tego samoopalaczu (używam go co 2 dzień)
- ma przyjemny zapach
- ładna estetyczna tubka
- jest bardzo wydajny
- powoduje, że moja twarz przez cały rok ma piękną opaleniznę, która wygląda naturalnie.
Minusów na razie nie znalazłam
Używam tego produktu od:pół roku
Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
Samoopalaczy uzywam sporadycznie i na ogol mieszam je z kremem, zeby opalenizna byla lekka (sama raczej sie nie opalam). Z tym kremem opalenizna jest lekka, krem dobrze sie miesza z innymi, nie robi krzywdy w postaci pryszczy czy zapychania. Jak dla mnie jest pozbawiony typowego dla samoopalaczy zapachu. Nie wiem jak z jego intensywnoscia, bo nigdy nie uzywalam solo. Jest dosc wydajny (uzywam od roku).
Używam tego produktu od:rok
Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
Przypadkiem odkryłam ten samoopalacz. Dostałam w Douglasie 2 próbki i jestem zachwycona. Opalenizna jest ładna,szybki efekt i długo sie trzyma. Nawet zapach nie jest taki okropny. Jeszcze jest mleczko tej firmy. Jest wieksze 125 ml, efekt po godzinie, no i jest do twarzy i ciała. Może to tez wyprobuje i zdecyduje który wybrać.
Używam tego produktu od:około 3 tygodni
Ilość zużytych opakowań:2 próbki
Bardzo dobry i "bezpieczny" samoopalacz, nie zostawia plam, rozprowadza sie rownomiernie dzieki lekkiej konsystencji, zapach jak na samoopalacz tez nienajgorszy. Fajny produkt, polecam.
Używam tego produktu od:pol roku
Ilość zużytych opakowań:1
Mam bardzo jasna karnacje, skore, ktora nie przepada za kapielami slonecznymi, wiec latem zdarza mi sie eksperymentowac z samoopalaczami. Bez powodzenia - niezaleznie od ceny zawsze cos bylo nie tak - po pierwszym uzyciu produkt konczyl na dnie szuflady. Przez dwa lata szerokim lukiem omijalam polki z samoopalaczami. Tego lata sama nie wiem dlaczego kupilam ten produkt. I moze dlatego ze nie oczekiwalam rewelacji zostalam tak pozytywnie zaskoczona. Jest idealny!
+ leciutka konsystencja
+ natychmiast sie wchlania
+ Nie ma mowy o nierownosciach, plamach itp.
+ schodzi z twarzy rownomiernie
+ daje efekt, delikatnej, zlotej opalenizny - naprawde pieknie
+ nie ma obawy o "przedawkowanie" koloru - pierwsza aplikacja dala efekt delikatnego, zlotego musniecia sloncem, druga nieco wzmocnila efekt - w zwiazku z powyzszym ten produkt nadaje sie jedynie dla bardzo jasnej karnacji - inaczej nie bedzie widac efektu!!!
Jest malo wydajny, ale przez wzglad na efekty przymkne na to oko.
Używam tego produktu od 6 mc
Ilość zużytych opakowań:2