Editt Cosmetics Cantare, Pomadka kolorowa

• 23 listopada 2015 o 17:23
    kiepska
    Posiadam pomadkę w kolorze pastelowego różu Plusy: -cena 1,50zł -kolor- w opakowaniu i swatch na ręce fajny jasny róż Minusy: -brzydki zapach ,taki chemiczny jak stare pomadki -wysusza usta -tandetne opakowanie ale za cenę 1,50zł to da się wybaczyć -na ustach wchodzi w zmarszczki Podejrzewam że użyje ją kilka razy i wyrzucę a szkoda bo bardzo podoba mi się kolor Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w użyciu 1
  • 2 lutego 2015 o 11:53
    Może być...
    Swoja pomadke kupilam w kiosku za 2,50 zł, wiec za grosze, wiele sie po niej nie spodziewajac. Moj kolor - brzoskwioniowy - pieknie wyglada w opakowaniu io na ustach. Szminka jest jednak nietrwala i po jakims czasie schodzi z ust - niezbedne sa poprawki. Zeby uzyskac ladny efekt trzeba przejechac nia po ustach kilka razy. Niestety szminka wysusza usta, wiec przed nalozeniem warto nalozyc nawilzajaca pomadke. Cena smieszna, dostepnosc u mnie jednak kiepska. Warto sprobowac. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 24 grudnia 2014 o 0:49
    Kolorki, kolorki
    Cena jest do tego stopnia zaletą w przypadku tej pomadki, że nadrabia wszystkie wady. Nie ma lepszej okazji niż to coś to testowania kolorów na sobie. Za jednym razem kupiłam około 4 sztuki różnych kolorów. Po jednym użyciu dwie poszły do kosza bo okazały się okrutnie nie trafione i nie było mi ich szkoda. Pozostałe dwie używałam po domu na próbę aż nasmarowałam jedną na rękę i wybrałam się w poszukiwaniu podobnej. Taka jest moja historia. To coś ani nie jest trwałe, trzeba się namachać żeby usta nabrały koloru, paskudnie pachnie, ale cena i test są tego warte. Może kiedyś to kupię żeby kolor sprawdzić, ale po nic innego. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 2 użyłam po razie, 2 mam do tej pory
  • 30 lipca 2014 o 0:06
    trwały kolor na ustach za śmieszne pieniądze!
    Szminkę tą kupowałam już w czasach gimnazjalnych - zamierzchłe już czasy, jednak dziś trafiłam na nią w małym sklepiku z kosmetykami i postanowiłam, że za 1,29zł mogę zaszaleć i kupiłam cztery różne odcienie różu - dwa z nich już kiedyś miałam. Nie zawiodłam się, kolor trzyma się długo, naprawdę fajnie wygląda na ustach. Jedną gwiazdkę odejmuję za to, że szminka znacząco wysusza usta, zatem przed jej aplikacją należy dobrze nawilżyć usta pomadką ochronną, bądź też - wazelinką :D Wśród tych pomadek koloryzujących jest sporo różnych odcieni, dlatego za tak niewielkie pieniądze warto kupić sobie kilka i w domu sprawdzać efekt w różnych wersjach makijażowych - ja planuję kupić jeszcze jakieś czerwienie i sprawdzić czy w takich kolorkach mi dobrze - niech to będą takie moje domowe testery ;) Polecam, podkreślając jednocześnie to, o czym już pisałam, że trzeba solidnie nawilżyć usta przy malowaniu tymi szminkami :) Używam tego produktu od: kilku ładnych lat! Ilość zużytych opakowań: sporo ich było
  • 31 stycznia 2014 o 13:46
    Jak najbardziej w porządku.
    Przyzwoita, bardzo mi się podobała. Niestety musiałam dość długo malować usta, by uzyskać wyrazisty kolor. jednak mimo to efekt utrzymywał się długo. Jestem jak najbardziej zadowolona. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: około 5