Vidal Sassoon Prostownica mikrokrystaliczna z cyfrowym wyświetlaczem VS0048E

• 31 marca 2012 o 20:18
    spełnił oczekiwania
    Kupiłam ją na przecenie z 200 zł na 90. Na początku była super, włosy gładkie, efekt prostych włosów utrzymywał się bardzo długo, nie przetłuszcza włosów. Po 4 latach użytkowania zaczęła wyrywać włosy, odprysnłęy mi płytki, zaczyna palić włosy. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: nie dotyczy
    Jenns
    19 maja 2011 o 13:21
    Nie
    Kupiłam ją za 60 zł w promocji, gdyż nie miałam więcej pieniędzy, a bardzo potrzebowałam prostownicy. I TO BYŁ OGROMNY BŁĄD! Fakt, przez pierwsze pół roku byłam nią zachwycona - taka tania i nie niszczy włosów! Lecz płytki zaczęły odpryskiwać i to co się stało z moimi włosami to był koszmar... Szczerze nie polecam, na szczęście miesiąc temu sie przepaliła i ją wyrzuciłam. DZIĘKI BOGU!!! + CENA - Strasznie niszczy włosy, pali je - Płytki - Krótka żywotność - Kolor - Wyrywa włosy Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 i nigdy więcej!!!
  • 6 maja 2011 o 21:30
    ; )
    Wcześniej miałam prostownice z philipsa w ogole mi nie służyła gdyż moje kudły to ; Kręcone,sianowate,trudne do ulożenia,suche hair Szukałam prosotwnicy,która dała by mi efekt gładkich i lsniacych włosów.I po rozczarowaniu philipsem Vidal Sassoon sprawił,że w koncu byłam zadowolona z swojej prostownicy ! Jeszcze dodam,że efekt prostych kudlów utrzymuje sie u mnie do następnego mycia,ALE zawsze przed spaniem b.dobrze je rozczesuje,by sie w nocy nie poplątały.Niestety jak jest wilgoc wredne gady sie krecą,ale efekt przed a po prostownicy w moim przypadku jest rewelacyjny aż sie dziwie,że mam takie wlosy ! Są w 100% -gładkie -lśniace - efekt pozostaje na długo -regulowana tem pełen + - bez efektu siana poelcam ;d PS. moje kumpele,którym prostowałam włosy nimi są zachwycone nią !!
  • 11 lipca 2009 o 11:19
    Polecam!!!!!!!!!!
    Świetna prostownica!!! Włosy sę gładkie i lśniące! Używam jej od ponad miesiąca i jak do tej pory mnie nie zawiodła. Ma mnóstwo zalet: -potrzebuje zaledwie 30 sekund żeby się nagrzać -można regulować temparaturę co 10 stopni -śliskie, gładkie płytki -zaokrąglone krawędzie, dzięki czemu łatwo się nią prostuje -obrotowy, długi, wygodny kabel -cyfrowy wyświetlacz -ładny design Daję jej 4 gwiazdki ze względu na krótki okres używania. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 i mam nadzieję, że długo mi posłuży
  • 30 maja 2009 o 16:19
    dobrze prostuje
    Bardzo dobrze prostuje, ze względu na płytki wydawało mi sie ze mniej niszczyła włosy. Włosy są proste, gładkie i śliskie:) Byłaby bardzo dobra gdyby nie jeden fakt- powłoka na płytkach się zdziera, odpryskuje, więc mimo ze dobrze prostowała musiałam ja reklamować, i gdy miałam do wyboru albo nowa ta sama albo inna to wybrałam inną:) Używam tego produktu od:3 lata temu przez niecały rok. musiałam reklamowac. Ilość zużytych opakowań:1(po reklamacji wymieniłam na inną;)