Maybelline New York Pure.Cover Mineral (Mineralny korektor w płynie)

• 7 września 2015 o 13:41
    Niczego sobie.
    Ten korektor kupiłam z myślą zamaskowania moich dość dużych cieni pod oczami i tylko pod oczy go używałam, więc nie wiem jak sprawdza się na twarzy. Do zakrycia cieni jest bardzo ok. Kremowa konsystencja, łatwo się go aplikuje. Dobrze współgra z kremami pod oczy. Nakładałam małe kropeczki i wklepywałam, utrwalałam pudrem. Utrzymuje się cały dzień, nie roluje i nie waży. Kosmetyk jest baaaardzo wydajny. Nie zdążyłam wykończyć całego bo skończyła się data przydatności. Wydaje mi się, że pod koniec nieco ściemniał, ale wybaczam mu to;) Krycie ma przyzwoite, do codziennego makijażu jak najbardziej OK. NIESTETY, kosmetyk nie jest stacjonarnie dostępny w Polsce, a i na allegro nie pojawia się za często. Ogromna szkoda, bo to bardzo fajny produkt. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 1 lutego 2015 o 11:46
    Drogi, ale dobry.
    Korektor drogi, ale dobrze kryje, dobrze się go używa, jest wydajny. Jest to najlepszy ze wszystkich moich obecnych korektorów. Jednak nie jest to ideał na pewno. Plusy: + W miarę dobrze kryje + Świetny pędzelek + Wydajny Minusy: - Drogi - Nie zakryje cieni pod oczami, chyba, że się użyje naprawdę dużo. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 20 sierpnia 2014 o 23:14
    Najlepszy!
    Tak, jak w tytule - najlepszy korektor, jaki przyszło mi używać. Krycie bardzo dobre, nie roluje się, nie ciemnieje, nie zapycha mojej problematycznej cery, nie "ucieka" z twarzy - choć nie oszukując się, pod koniec dnia należało go troszkę poprawić. Ubolewam, że nie mogę go już dostać stacjonarnie w drogeriach, a jedynie przez internet. Szukam zamiennika, lecz każdy wypada przy nim blado. Czemu dobre kosmetyki ZAWSZE wycofują?;> Używam tego produktu od: 2-3 lata temu Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 14 sierpnia 2014 o 15:58
    bardzo dobrze kryje
    To najlepszy korektor z jakim miałam styczność do tej pory. Żaden jeszcze nie krył tak dobrze, choć nie mogę powiedzieć, że kryje idealnie. Radzi sobię. Pięknie stapia się z kolorem mojego podkładu, super funkcjonalny aplikator. Używam tego produktu od: dwa - trzy tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 kwietnia 2014 o 15:10
    Bardzo dobry korektor
    Plusy: -kolory -krycie -nie wysusza skóra pod oczami -trwały -nie wchodził bardzo w zmarszczki Na szczęście dostępny w internetowych drogeriach i na allegro Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 3 całe