Oriflame S8 Night EDT

• 15 czerwca 2015 o 21:37
    Rewelacyjny zapach
    Kocham ten zapach, kupiłam go dla mojego mężczyzny i dosłownie przyprawia o dreszcz pożądania, faceci kupujcie, panny będą się na was wieszać :D Mój luby też jest zadowolony, a ja nie mogę się od niego wręcz oderwać :) Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: W trakcie
  • 1 listopada 2013 o 19:39
    Jest całkiem spoko
    Zapach według mnie jest dla gościa po dwudziestce . Na spotkania, do pracy a nawet na randkę :).Świerzy i delikatny, z nutą cytrusów. trwałe i naprawdę bardzo fajne, cieszę się że je kupiłem. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2-30ml
  • 7 sierpnia 2013 o 20:45
    Kocham ten zapach na moim mężczyźnie!
    Zakochałam się w tym zapachu, gdy tylko powąchałam go w katalogu. Zakupiłam go dla taty oraz dla mojego mężczyzny. Za co go tam kocham? Ten zapach jest dla mnie kwintesencją męskości. Gdy mój chłopak się nimi wypsika, uginają mi się kolana. Uwielbiam, gdy nim pachnie. W dodatku zapach jest trwały i intensywny. Potrafi się utrzymać nawet cały dzień. Dużo bardziej opłaca się zamówić te perfumy przez Allegro, niż z katalogu. Polecam ten zapach dla Waszych mężczyzn bo jest naprawdę boski! Jeżeli się wahacie - kupcie chociaż próbkę :) Zobaczycie, że warto. Używam tego produktu od: czerwiec 2012 Ilość zużytych opakowań: dwa albo trzy 50 ml
  • 13 października 2010 o 23:42
    taki sobie.
    To pierwszy zapach, który kupiłam w ciemno! Oczywiście chodzi o wersję mini (30 ml) w takiej sobie buteleczce, zapach kosztował chyba 25 zł ;D Opis bardzo mi się spodobał i jakoś tak, bez większego zastanowienie wzięłam. Mojemu chłopakowi się podoba a mi... tak sobie. Myślałam, że będzie mocniejszy. Czekoladowe pralinki? Ja ich w ogóle nie czuje... A szkoda :( Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 21 lutego 2009 o 18:06
    Dobry świeżuch
    Otwarcie zapachu to lekko świdrujący, cytrusowo-ziołowy aromat bazylii, świeżego, zmiażdżonego listka. Później zapach łagodnieje, są akordy zamszowe, ale bardzo słabo wyczuwalne, miłe, łagodne, piżmo. Pralinek nie czuję. Moim zdaniem spokojnie może być używany przez kobiety, ja się nasłuchałam komplementów, a nikt mi nie zarzucił, że użyłam męskiego pachnidła ;) Na mężczyźnie też wąchałabym go chętnie. Trwałość dobra. Buteleczka ładna, trochę kojarzy mi się z Nu EDT Używam tego produktu od:? Ilość zużytych opakowań:próbka