Primery do paznokci

Bodyland.pl
Elisium Elisium Pro Bond No Acid Primer bezkwasowy 9g 5902539709391

• 5 grudnia 2024 o 15:27
    Mega trwały
    Używam Elisium Pro Bond No Acid Primer od dłuższego czasu i muszę przyznać, że jest to jeden z najlepszych primerów, jakie miałam okazję wypróbować. Jest delikatny, a jednocześnie niezwykle skuteczny – idealne rozwiązanie dla osób z wrażliwą płytką paznokcia, które chcą zadbać o trwałość manicure. Produkt świetnie przygotowuje paznokcie do nałożenia hybrydy czy żelu, zapewniając doskonałą przyczepność. Dzięki temu manicure utrzymuje się znacznie dłużej, bez odprysków czy podnoszenia materiału. Co ważne, nie zawiera kwasu, więc nie powoduje podrażnień podczas aplikacji, co było problemem w przypadku innych primerów, które stosowałam wcześniej. Aplikacja jest bardzo łatwa dzięki precyzyjnemu pędzelkowi, który pozwala nałożyć odpowiednią ilość produktu. Primer szybko wysycha, co przyspiesza cały proces stylizacji paznokci. Opakowanie jest wydajne – niewielka ilość wystarcza na pokrycie wszystkich paznokci. Kolejnym plusem jest fakt, że produkt nie niszczy naturalnej płytki paznokcia i jest bezpieczny nawet przy regularnym stosowaniu. Dzięki niemu moje stylizacje wyglądają profesjonalnie i trzymają się w idealnym stanie przez długi czas.
  • 28 października 2024 o 15:55
    Pozytywne zaskoczenie
    Elisium Pro Bond No Acid Primer to produkt, który naprawdę mnie zaskoczył swoją skutecznością. Używam go jako baza przed aplikacją żelu czy hybrydy, i muszę przyznać, że świetnie zwiększa przyczepność produktów bez konieczności stosowania kwasu, co jest dużym plusem dla osób o wrażliwych paznokciach. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że moje paznokcie są mniej podatne na łamanie. Sama aplikacja jest bardzo wygodna – pędzelek pozwala na precyzyjne nałożenie, a formuła szybko schnie, co przyspiesza cały proces stylizacji paznokci.
  • 1 kwietnia 2022 o 13:27
    Nie rozumiem zachwytów
    Podczas używania tego primera hybryda odskakiwała mi bardzo często. Częściej niż zwykle. Nie wiem czy trafił mi się jakiś wadliwy egzemplarz czy po prostu jest to produkt nie dla mnie. Dobrze że nie śmierdział mocno i szybko wysychał na paznokciach. Mimo to jest to dla mnie bubel.
  • 4 grudnia 2020 o 7:47
    Genialny
    Pro Bond w przeciwieństwie do innych primerów ma bardzo ładny zapach, jest bezpieczny ale jednocześnie przedłuża trwałość stylizacji nawet do kilku tygodni. Bardzo fajny produkt, super primer bezkwasowy :)
    Zalety:
    • przedłużanie trwałości stylizacji
  • 6 października 2020 o 21:22
    Mocna okejka
    Fajny produkt. Dużo szybciej odparowuje niż przewiduje producent, jednak mimo to staram się przestrzegać podanego czasu. Po zetknięciu z płytką niemal od razu znika. Zapach nie jest uciążliwy.

Zobacz także inne Primery do paznokci