Primery do paznokci

Semilac Primer Acid Free Primer bezkwasowy

Semilac Primer Bezkwasowy Acid Free 7ml
Semilac

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Agafii
    5 marca 2024 o 14:19
    Bardzo przydatny w manicure
    Produkty używam od dawna i bardzo go lubię. Po zastosowaniu zauważalne jest przedłużenie trwałości manicure . Jest to produkt niezwykle ważny, bo idealny odtłuszcza płytkę i przygotowuje ją do dalszej stylizacji. Nie piecze, nie uczula, szybko wysycha. Ja nie mam mu nic do zarzucenia, dla mnie jest świetny. Polecam osobom, które boją się takich preparatów - to nic strasznego , a wręcz przeciwnie, przynosi on same korzyści.
  • 5 lutego 2023 o 1:07
    Bezkwasowy primer, który działa niczym taśma dwustronna - zapewnia doskonałą przyczepność produktów
    Odkąd wypróbowałam ten produkt, nie wyobrażam sobie wykonania kolejnej stylizacji bez niego. Umieszczony jest w malutkiej 7-ml buteleczce, takiej jak lakiery tej firmy, ale mimo to jest niezwykle wydajny. Jest wodnisty, przeźroczysty. Zapach typowy dla tego typu produktów, jak dla mnie znośny, trochę kojarzy mi sie z zapachem zmywacza. Bardzo łatwo się go aplikuje za pomocą wygodnego pędzelka. Schnie momentalnie, w kilka sekund , po czym można przejść do nakładania bazy, czy żelu Ten bezkwasowy primer doskonale zwiększa przyczepność produktów. Ma bezkwasową formułę, a więc nie podrażnia tak i nie szczypie. Ja używam go od kilku miesięcy i nie zauważyłam żadnych nieporządanych reakcji jeżeli chodzi o moje paznokcie. Mimo czestych zmian stylizacji, płytka jest w dobrej kondycji. Odrobina tego produktu sprawia, żel , czy hybryda trzymaja się na mr beton na paznokciach. Wcześniej p lekkim podważeniu hybryda miała tendencje do odprysków, szczególnie przy skórkach. Teraz juz nic takiego nie ma miejsca. Mam 2,5 tgodniowe odrosty, a widzę, że zel i lakier na prawdę świetnie się trzymają. Produkt jest bardzo wydajny i bardzo skuteczny, do tego nie jest to droga rzecz. Ja się z nim bardzo polbiłam i na pewno moęe go polecić wszystkim dziewczynom wykonującym manicure hybrydowy w domu.
  • 1 marca 2022 o 13:07
    ideał!
    Nie wiem dlaczego po pewnym czasie moje paznokcie u rąk się zbuntowały przeciwko hybrydzie... Paznokcie nie wytrzymywały nawet jednego tygodnia. - lakier potrafił odchodzić całymi płatami. Zmiana bazy również nie pomagała. stwierdziłam, że albo w końcu znajdę jakiś skuteczny sposób, albo się pożegnam z hybrydą. Słyszałam, o istnieniu czegoś takiego jak primer, ale nigdy nie miałam okazji używać, postanowiłam w końcu spróbować. Jak bardzo się zdziwiłam, gdy zauważyłam, że to cudeńko działa! Na efekty nie musiałam długo czekać, szybko mogłam zauważyć, że coś się zmieniło w trwałości. Lakier zaczął się utrzymywać, bo samego końca - czyli do momentu, aż stwierdziłam że odrost jest za duży. Cóż, dowodów namacalnych Wam nie dam, ale spróbujcie same - o ile też macie problem z trwałością. Co do użytkowania primera nie mam zastrzeżeń - wystarczy dosłownie pociągnięcie lekko zwilżonym pędzelkiem po wszystkich paznokciach i sprawa załatwiona. Nie trzeba nic utwardzać, a jedynie kilka sekund odczekać na odparowanie. Efekty mówią same za siebie - dla mnie to najlepiej wydane 10zł w życiu - bynajmniej w kategorii paznokciowej!
    Zalety:
    • wydłuża trwałość hybryd
    • zwiększa przyczepność
    • super wydajny
    • nie szkodzi paznokciom
  • 28 lutego 2022 o 0:22
    świetny produkt
    Świetny produkt, zwiększa przyczepność lakierów hybrydowych, dzięki czemu stylizacja wytrzymuję o wiele dłużej. Odkąd zaczęłam go używać to nie wyobrażam sobie rozpoczęcia stylizacji bez primera. Polecam bardzo - naprawdę hybrydy trzymają się długo.
    Aga7666
    24 lutego 2022 o 20:20
    Polecam
    Bardzo polecam ten primer, zwiększa przyczepność lakieru hybrydowego oraz jest bardzo wydajny. Fajnie odtłuszcza płytkę paznokcia. Manicure trzyma się bardzo długo :)

Zobacz także inne Primery do paznokci