Avon MagiX, Face Perfector SPF 20 Bezbarwny podkład `Idealna gładkość`

• 14 lipca 2017 o 15:49
    Słabo
    Jeśli o zastosowanie solo. Nie wyrównuje kolorytu. Twarz staje się gładka, ale tylko na godzinę. Sprawia, że pory są mniej widoczne około 1h , Na pewno nie matuje cery na 10h, tez bym powiedział, ze tak około 1h. W duecie natomiast podobnie, nie z każdym podkładem współgra. Pamiętaj o tym aby zastosować tego produktu naprawdę nie wielką ilość ponieważ sie zroluję. A podkład może się zważyć. Zapach neutralny. Produkt wydajny
  • 15 kwietnia 2017 o 17:28
    Trudno powiedzieć
    Użyłam kilka razy i za każdym razem efekt był inny. Na początku nie było widać żadnej różnicy, następnym razem twarz była idealnie wygładzona, a potem z kolei podkład przestawał trzymać się na twarzy. Nie jest to pewny kosmetyk, przynajmniej dla mnie.
    emi505
    23 lutego 2017 o 21:01
    Bardzo ładnie matuje i wygładza cerę. Przewspaniała konsystencja daje świetne uczucie w trakcie nakładania. Idealny do twarzy bez wyprysków, która chce wyglądać na bardziej gładką.
  • 30 maja 2016 o 20:10
    Efekt wygładzenia w 100%
    Nie jestem osobą która wybitnie się skarży na gładkość cery, ale zawsze sie coś znajdzie.... Jednak po magiku nie ma nic. Naprawę robi idealną taflę na twarzy, że w dotyku ma się wrażenie, że to pupcia niemowlaka! :-) Na większe wyjścia zawsze używam, nic się nie dzieje złego z podkładem itd. ;-)
    ggemmae
    8 kwietnia 2016 o 9:08
    Coś w stylu gorszego kremu CC...
    Podkład ten nie nadaje się do cery z niedoskonałościami, bo wtedy nic nie robi. Ale używam go czasami kiedy buzie mam w miarę dobrej kondycji, tylko parę zaczerwień, więc używam jego + korektor + puder i efekt nie jest idealny, ale naturalny. Kolorytu jakoś nie wyrównuje, ale zaczerwienienia są troszkę mniej widoczne. Faktycznie wygładza, buzia wygląda odrobinę ładniej, żywiej. Trochę matuje, ale z cerą super tłustą na pewno sobie nie radzi. Co mnie denerwuje to fakt, że przy nakładaniu się dziwnie "roluje" nie wiem czemu. Czy przedłuża podkład - tego jakoś szczególnie nie zauważyłam. + Wygładza + Troszkę matuje + Buzia wygląda odrobinę ładniej + Zaczerwienienia minimalnie, ale mniej widoczne - Roluje się przy aplikacji - Nie daje jakiś super efektów obiecanych przez producenta - Cena za wysoka jak na takie słabe efekty Ogólnie znam o wiele lepsze kremy/bazy typu CC