Balea Young, Soft + Care Shower & Cream Schoko-Banane (Żel pod prysznic `Czekolada - banan`)

• 8 marca 2010 o 18:35
    DOSKONAŁY!
    kocham kocham kocham! najlepszy żel pod prysznic jaki kiedykolwiek posiadałam! ten zapach.. ta czekolada.. i banan.. uwielbiam go, cena na pewno nie jest taka jak w opisie, ja go kupiłam za niecałe euro. nie wiem czy go kupie, bo już od roku co odwiedzam dm (przynajmniej raz w miesiącu) to go ni widu ni słychu... a szkoda.. Używam tego produktu od:jakieś pół roku temu Ilość zużytych opakowań:3?
  • 13 września 2009 o 21:50
    nie dla mnie
    Kupiłam na allegro, trochę w ciemno, znając kilka innych żeli do mycia tej firmy. Ten zakup był jednak calkowicie nietrafiony. Właściwości myjące ok, ale zapach wyjątkowo męczący i duszący. Próbowałam zużyć do końca całe opakowanie, ale poddałam sie w połowie. Jak dla mnie masakra zapachowa;((. Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: 1/3
    droga A
    7 września 2009 o 21:04
    i czekolada i banan
    Bardzo fajny żel, w którym czuć i czekoladę i banana, a połączenie to pachnie po prostu pysznie. Sam zapach nie zostaje na długo na skórze, choć w kąpieli pachnie intensywnie. Jest dość rzadki, ale jest go sporo, więc i tak starcza na ok. miesiąc. Pieni się dość intensywnie, szybko spłukuje, nie podrażnia nawet po depilacji. Ma jakieś ciemnobrązowe drobinki, których nie czuć na skórze, na szczęście nie widać ich również, nie wiem po co ten gadżet. Opakowanie bardzo wygodne, stoi stabilnie, nawet odwrócone do góry dnem. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 13 marca 2009 o 10:06
    Pysznościowy
    Kupiłam ten żel będąc w wakacje w niemieckiej DM.Lubię kosmetyki Balea i zawsze kiedy mam okazję przywożę sobie ich spory zapas a ten bananowo-czekoladowy żel chętnie kupię ponownie.Zapach ma niezwykle apetyczny i z radością brałam prysznic w jego towarzystwie :).Właściwości pielęgnacyjno-myjące też jak najbardziej ok.Jesmte zadowlona. Używam tego produktu od:w wakacje Ilość zużytych opakowań:1
    Kamlisa
    6 marca 2009 o 15:48
    przyjemny
    Zel jest tani, wydajny, ma wygodne i dośc ładne opakowanie. Konsystencja kremowego żelu o slodkim, całkiem naturalnym zapachu - przewaga bananów, ale i czekolada jest wyraźna :) Myje przyzwoicie, nie wysusza. Dośc zabawnie wygladają drobiny z olejem ( przypominaja peeling), prześwitujące tu i ówdzie przez butelke - myslałam, ze to jakies zanieczyszczenia tam się dostały :D Dopiero lektura opisu uswiadomiła mi, że to, co sie placze po powierzchni, to owe "kugelchen mit ol" ;) Ponieważ nic więcej od żelu pod prysznic nie wymagam - z czystym sumieniem daję 4 * Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1