Gąbki i aplikatory do makijażu

Ibra Makeup Blender Sponge `Mini` Mini gąbki do makijażu

IBRA Makeup Blender Sponge Mini Gąbeczki do Makijażu MIX
IBRA - BLENDER SPONGE - MAKEUP MINI - Zestaw dwóch mini gąbek do makijażu IBRMDMA

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 26 stycznia 2025 o 13:20
    Miękkie i doskonałe.
    Najbardziej precyzyjne gąbeczki, jakie znam - i nie przesadzam! Dzięki nim aplikacja korektora staje się banalnie prosta, szybka i łatwa, a efekt końcowy jest naprawdę wspaniały - gdy raz ich użyjecie, nie będziecie chciały innych gąbek ;). Kupiłam je kilka miesięcy temu. W zestawie znajdują się dwie mini gąbeczki (czarna i różowa). Są niewielkie, ale po namoczeniu wodą zwiększają nieznacznie objętość, stają się puszyste, zbite i przy tym miękkie. Bardzo dobrze się nimi pracuje - są tak wyprofilowane, że aplikacja korektora staje się naprawdę łatwa, a my możemy dotrzeć nawet w takie miejsca jak wewnętrzne kąciki oczu, obszar pomiędzy brwiami czy skrzydełka nosa. Gąbka niesamowicie wpracowuje produkty w skórę - korektor jest niemalże niewidoczny, ale krycie jest zachowane - żadna gąbka, pędzel czy moje własne palce nie dały mi takiego perfekcyjnego rezultatu ;). Gąbki są porządnie wykonane i trwałe, łatwo utrzymać je w czystości i przy tym kosztują grosze. Jestem nimi zachwycona i z pewnością zostanę z nimi na długo - cenię sobie akcesoria, które ułatwiają mi makijaż i czynią go jeszcze bardziej perfekcyjnym, a Ibra właśnie to mi daje ♥️
  • 5 stycznia 2025 o 15:33
    Idealne do makijażu wokół oczu
    Bardzo długo używałam dużej gąbki Ibry ale stwierdziłam, że kupię te mniejsze żeby lepiej dotrzeć w miejsca wokół oczu. Od kilku miesięcy używam jednej sztuki i nic się z nią nie dzieje. Jest bardzo miękka i precyzyjna. Idealnie wtłaczają podkład czy korektor. Wykonanie makijażu to czysta przyjemność. Szkoda, że nie są łatwo dostępne w drogeriach stacjonarnych.
    Zalety:
    • Łatwo docierają w trudno dostępne miejsca
    • Są miekkie
    Wady:
    • Trudno dostępne w drogeriach stacjonarnych
  • 9 grudnia 2020 o 17:35
    OK
    gąbeczki używam do aplikacji korektora pod oczy lub punktowo na twarzy. Po zwilżeniu gąbeczka odrobinkę się powiększa, jest miękka. Całkiem dobrze się nią pracuje chociaż jak dla mnie mogłaby być bardziej szpiczasta aby dotrzeć w każdy zakamarek (mam na myśli kącik wewnętrzny oka). Używam kilka miesięcy, nic się z nią nie stało, jest trwała, gorzej z domyciem jej (chociaż możliwe, że to wina korektora a nie samej gąbeczki)
    Zalety:
    • miękka
    • trwała
    Wady:
    • mogłaby być bardziej szpiczasta
  • 5 września 2019 o 19:21
    Fajny produkt
    Naprawde fajne mini gabeczki ktore bardzo ulatwiają makijaz wokół oka. Są tak małe, ze docieraja w kazdy zakamarek pod okiem i precycyjnie rozprowadzaja korektor czy podkład. Moga służyc do nakladania na sucho jak i na mokro. Na mokro lepiej trzyma się korektor, natomiast na sucho polecam do makijazu codziennego. Nie są ani za twarde ani za miekkie, naprawde przyjemne dla delikatnej okolicy oka.
    • miekkosc
    • łatwo się myją
  • 5 września 2019 o 18:53
    Polecam
    Nie wyobrażam sobie już makijażu bez tych gąbeczek. Idealnie rozkładają one korektor pod okiem i trafiają do wszystkich zakamarków ma twarzy. Są odpowiednio miękkie przy czym bardzo trwałe. Posłużą nam na długo. Na pewno ułatwiają codzienny makijaż na sobie a jeszcze bardziej ułatwiają malowanie drugiej osoby gdzie dotarcie do pewnych miejsc jest znacznie utrudnione. Polecam
    Zalety:
    • miękkość
    • trwałość
    • wielkość