Iwostin Maseczka nawilżająco-odżywcza

• 9 marca 2011 o 18:42
    nic specjalnego :/
    taki sobie rozrzedzony kremik. Bardzo niewydajny produkt po którym nie zauwaza się żadnych pozytywnych zmian. Ani to odżywia ani nawilża. Konsystencja jest kiepska, zapach tez niespecjalny. Jestem na nie dla tego produktu Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 małe w trakcie
    ffNo5
    6 lutego 2010 o 15:03
    niespecjalna
    No sama nie wiem... Jakoś daleko jej do "maseczki". Konsystencja jest zbyt lekka i ma się wrażenie, że zaraz spłynie z twarzy. Brak zapachu może być dla innych plusem u mnie to jednak minus. Rezultatów tez jakiś specjalnie nie zauważyłam. nie planuję więc dalszych jej zakupów :I niestety Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 12 grudnia 2009 o 0:42
    Jako krem na noc
    Maseczkę Iwostinu stosowałam przez rok jako krem na noc. Porównując ją do kosmetyków, które ożywam teraz nie wypada zbyt korzystnie. Owszem, nawilżała, ale bez rewelacji. Miała dobry, neutralny zapach , co dla mnie jest ważne. Nie podrażniała, ale też nie robiła nic , za co można by ją pokochać i być wiernym. Stosowałam ją tak długo ponieważ byłam wygodna i nie wiem dlaczego uprzedzona czasowo do innych masek nawilżających. Jeśli oczekuje się mega nawilżenia to nie jest dobra maska... Używam tego produktu od: 2007 roku Ilość zużytych opakowań: 5 tubek
    ktbee
    18 sierpnia 2009 o 20:58
    nie jako maseczka
    Od razu powiem,ze jesli sie ktos na nia napala jako na maseczke o niewiadomo jakim dzialaniu to sobie moze odpuscic. Ale moge sie podpisac dwoma rekoma pod stwierdeniem,ze jest to bardzo dobry krem na dzien nawilzajacy. Mam sucha scere i lubie solariu. Jak rano posmaruje buzie po 6 to do wieczornego mycia mam spokoj. Szybko sie wchlania,dobrze nawilza, nie zostawia filmu ani sie nie lepi. Bardzo dobra pod mkijaz. Od podkladu sie nie robia smugi a puder sie elegancko rozprowadza. Podsumowaujac - > za slaba na maseczke, ot po prostu dobry krem nadzien. Używam tego produktu od:pare tygodni Ilość zużytych opakowań:1
  • 11 maja 2009 o 16:13
    podoba mi się:))
    Niestety po zimie i przez przebywanie po 8h/dziennie w pomieszczenia klimatyzowanych moja cera pozostawiała wiele do życzenia, była pozbwaiona blasku, po prostu przesuszona. Pobuszowałam trochę w internecie i zachęcona opinią koleżanki postawiłam na Iwostin. Ogólnie maseczka bardzo mi się podoba. Stosuję ją od niedawna 2/3 razy w tygodniu, a już zauważyłam poprawę wyglądu mojej cery. Nie wiem jak spisywałaby się przy cerze suchej, ale dla osób z cerą mieszaną mogę ją polecić. Nie jest specjalnie gęsta i dobrze się wchłania,nie wymaga wycierania wacikiem. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trackie 1.