Bell Cosmic Girl, Black Hole Lipstick Pomadka do ust zmieniająca kolor

• 31 maja 2020 o 20:05
    Ciekawa propozycja
    Do produktu przyciągnął mnie oczywiście niespotykany kolor :) Miałam już kiedyś podobny kosmetyk, jednak był on w neutralnym kolorze. Tutaj kolor jest czarny, z drobinkami, na moich ustach zmienia się w kolor fioletowo - różowy. Lubię takie chłodne kolory, więc efekt zdecydowanie mi się podoba. Kolor utrzymuje się dosyć długo, jednak myślałam, że będzie trwalszy. Wydajna, tania. Nie wiem jednak czy wrócę do niej ponownie, ze względu na drobinki widoczne na ustach :)
    Zalety:
    • kolor po nałożeniu na usta
    Wady:
    • widoczne drobinki
    greta01
    1 marca 2019 o 12:19
    Ciekawostka warta wypróbowania :)
    Kupiłam ją z ciekawości, mimo że wcześniej raczej nie używałam pomadek. No i zakochałam się! Ma cudowny, niepowtarzalny kolor. Mam poczucie że idealnie do mnie pasuje. Jest subtelna, ale charakterna ;) Nawet jak się zetrze błyszcząca warstwa, uda nadal pozostają zabarwione.
    Zalety:
    • kolor jaki zyskuje na ustach
    • opakowanie i sam wygląd pomadki, budzące wspomnienia
    • trwałość koloru (nie połysku)
    Wady:
    • posmak po pomalowaniu ust
    • łatwo ściera się połyskująca warstwa
    • wymaga idealnie gładkich usta, inaczej tworzą się brzydkie grudki
    • wersja limitowana, nie mogę jej ponownie kupić
  • 15 stycznia 2019 o 11:00
    Rozczarowanie
    Niestety nie podbiła mojego serca. Rzeczywiście zmienia lekko kolor na różowy, ale dalej jest ciemna. Mi jej wygląd na ustach się nie podoba. Ma piękne opakowanie i będzie jedynie zdobić moją toaletkę. Nie będę jej używać. Jest też nietrwała. Zmywa się po pierwszej kawie.
    Zalety:
    Wady:
    • Nietrwała
    • Brzydki kolor
  • 13 grudnia 2018 o 2:45
    Ciekawy gadżet
    O tej pomadce przeczytałam artykuł na Wizażu i na drugi dzień od razu poleciałam do Biedronki, żeby się przyjrzeć :D Skusiła mnie niska cena, chciałam wypróbować coś nowego. Już samo opakowanie jest oryginalne i bardzo ładne, chociaż prawdę mówiąc przypomina trochę produkt dla dzieci. Sama pomadka daje niespotykane wykończenie, na każdym wygląda inaczej (używa jej też moja koleżanka o kompletnym innym typie urody). Mam wrażenie, że się dopasowuje i na każdym będzie wyglądać dobrze. Nie jestem jednak pewna, czy ona się utlenia i stąd ten kolor, czy przez to, że jest półprzezroczysta podkreśla naturalny kolor ust. Możliwe, że i jedno, i drugie. Efekt można stopniować, jednak przy nałożeniu zbyt wielu warstw robiły mi się szare, nieestetyczne grudki. Wykończenie nie jest ani matowe, ani błyszczące, gdyby nie drobinki brokatu to przy cienkiej warstwie ciężko powiedzieć, że coś w ogóle jest na ustach. Z tych drobinek bym jednak zrezygnowała i wolałabym, żeby ich nie było, ale rozumiem zamysł producenta, w końcu miała to być pomadka "kosmiczna" ;) Myślę, że to fajny produkt do przetestowania, trochę szkoda, że nie jest już dostępna.
    Zalety:
    • ciekawy gadżet to wypróbowania
    • pasuje każdemu typowi urody
    • nie przesusza ust
    • bardzo niska cena
    • oryginalne opakowanie
    Wady:
    • edycja limitowana, już niedostępna
    • średnia trwałość
    • jak na mój gust zbyt duże drobinki i trochę ich za mało jak na produkt do ust
    Edytaj7
    11 grudnia 2018 o 19:43
    Bardzo ciekawy pomysł
    Dostałam pomadkę na mikołajki. Początkowo miałam mieszane uczucia. Lubię czasem pomalować usta ciemniejszym kolorem ale nie czarnym. Jednak zdecydowałam sie spróbować. Łatwo rozprowadza się na ustach. Nie roluje się, nie rozmazuje. Na ustach uzyskałam efekt czerwonego wina z drobinkami. O dziwo usta jakby lekko powiększyły się. Do tego pomadka ma fajny zapach. Jednak jest minus - jest nietrwała. szybko schodzi z ust. Ale za ta cenę grzech nie kupić.
    Zalety:
    • kolor
    • nawilża
    • nie rozmazuje się
    • lekka
    Wady:
    • trwałość