Avon Color, Twist and Glide Lip Gloss (Wykręcony błyszczyk do ust)

• 21 sierpnia 2012 o 16:19
    Dla mnie tragedia.
    Nie mam w zwyczaju zawyżać ocen z różnych względów, więc jeśli mam być szczera to jest dla mnie totalne dno, najgorszy produkt jaki zakupiłam w avonie. + zapach + smak - okropny efekt maski! - przy pierwsyzm użyciu kręciłam chyba z 10 razy żeby coś wyleciało - przy kazdym użyciu błyszczyku wylatuje za dużo - kolor z katalogu nie taki jak w produkcie - usta się kleją - niteczki błyszczyku między nimi przy otwieraniu, nie są ładne (pojawiają się też przy nakładaniu małych ilości) Niestety zapach i smak są dla mnie najmniej ważne, usta nie wyglądają dobrze po jego użyciu, aplikacja okropna. Nienawidzę efektu maksi w błyszczykach, bo przez to usta nie wyglądają ani seskownie, ani elegancko. Używam tego produktu od: tylko wypróbowałam Ilość zużytych opakowań: jedno nieksończone
  • 3 kwietnia 2012 o 14:03
    nijaki...
    kupiłam kolor plum... odcień ładny ale.... sam błyszczyk beznadzieja! wykręca się go albo za dużo, albo za mało :/ rozprowadzać go potem trzeba palcem i tak, bo tym śmiesznym aplikatorkiem to jakaś porażka... jak na tą cenę totalnie nie polecam, no chyba, że ktoś ma ochotę palcami robić makijaż ust! jedyne co fajne, to kolor, a reszta... brak słów Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 17 sierpnia 2011 o 15:40
    Coś w stylu: Ale BUBEL ;/
    Na początku był fajny nawet nawet tam kilka godzin się utrzymywał. ten patent z tym wykręcaniem spodobał mi się. Po pewnym czasie ten taki jakby nadruk (czarny zaczął mazać mi dłonie i palce za każdym razem. To jest bardzo uciążliwe. Nie podoba mi się wolę inne błyszczyki, które wyglądają lepiej i mają ładniejszy kolor Używam tego produktu od: kilka miesięcy temu używałam Ilość zużytych opakowań: 1/2 jednego
  • 14 sierpnia 2011 o 14:27
    Taki sobie
    Plusy: Fajne kolory. Pieknie nawilża. Dość długo sie utrzymuje na ustach w porównaniu z innymi tego typu kosmetykami. Minusy: Ten dziwny aplikator nie pozwala na dobre nałożenie błyszczyku zawsze cos mi sie "wyjedzie" mimo duzych ust i dużego pola manewru. Niejednokrotnie przekrecam i nic się nie dzieje a potem nagle pojawia się zbyt duza ilość. Używam tego produktu od: kilku miesiecy(bardzo rzadko używam) Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 lipca 2011 o 23:18
    Dobry
    Używałam odcienia CORAL dawno temu i stwierdzam ze gdyby znowu ten błyszczyk pojawił się w Avonie to kupuje nawet dwa!!| *dla mnie miał on bombowy aplikator taki gumowy:) *kolor był delikatny ale mega lśniący *dobrze nawilżał, trwałość standardowa *pierwsze wykręcanie błyszczyka trochę trwało zanim się pojawiła porcja na aplikatorze ale potem było ok *kupiłam wtedy za jakies 7zł w promocji *jest go bardzo malutko w opakowaniu chyba 1,7ml czy jakoś tak:) Minusów nie widziałam. Może jeszcze wróci do katalogu to się zaopatrzę;) Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: jedno