Babydream Natural, Calendulacreme (Krem pielęgnacyjny z nagietkiem) (stara wersja)

• 17 grudnia 2013 o 21:30
    dobry krem na podrażnienia
    Bardzo dobry krem na podrażnienia itp. +wydajny +regeneruje i łagodzi skórę, bardzo dobrze skóra reaguje na ten krem +cena +przyjemny zapach - może zbyt gęsty ale niektórym może to pasować Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: dwa opakowania
    anetca
    7 czerwca 2012 o 10:36
    Rewelacja
    Bardzo dobry POMOCNICZY kosmetyk, nie jak wiele osób sądzi podstawowy ( i wiele recenzji sugeruje...) Do czego: przyznam się-po prostu do różnych problemów skórnych : od wyprysków ropnych tam gdzie nie trzeba, podrażnienia, odparzenia -dla dziecka i dla dorosłego.Powoduje wygojenie zmian w ciągu ok. 2 dni. Nieco wysusza, ale nie tak jak klasyczne maści cynkowe i nie bieli aż tak intensywnie. Aktualnie wycofany z Rossmana-porażka Niedrogi Polecam Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 17 maja 2012 o 18:13
    NIE, Nigdy więcej
    Niestety ale nic pozytywnego o tym kosmetyku napisać nie mogę, strasznie śmierdzi, nawet do rąk mój partner nie chciał go używać, coś strasznego. Ale żeby nie było, że oceniam tylko zapach bo tak nie jest, po prostu nic nie robi kompletnie, zero nawilżenia. Nie polecam. Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe
    Julie_K
    28 grudnia 2011 o 19:29
    ulubiony:)
    Kupiłam ten krem podczas kuracji Brevoxylem i tonikiem pichtowym. Świetnie nawilża skórę. Nie zapycha porów, ładnie się wchłania, nie zostawiając tłustej warstewki. Nawilżenie czuć cały dzień. Stosuję go również na okolice oczu i też sprawdza się bardzo dobrze. Trochę mnie drażni jego zapach, ale nie będę zaniżała za to oceny. Jest baaaardzo wydajny, do tego kosztuje małe pieniądze. Okazjonalnie stosowałam go również do ciała. Szkoda, że nowa wersja już nie jest tak dobra...:( Stosowałam go na zmianę z innymi kremami i żaden nie łączył ze sobą tak dobrego nawilżania i wchłaniania się bez tłustej warstewki... Używam tego produktu od: około dwóch lat Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 8 czerwca 2011 o 19:21
    lepsza wersja maści cynkowej
    nakładam grubą warstwę na noc; stosuje bardziej jako ,maseczkę\\\\\\\' dlatego pewnie się nie wchłania, ale podejrzewam, że jest to możliwe przy cienkiej warstwie kremu i dokładnym wsmarowaniu, rano usuwam krem wacikiem konsystencja jest b toporna- odrobinę gęstsza od pasty cynkowej- zresztą działa podobnie- m.in. wyciąga na wierzch wszystkie ropne pryszcze; w przeciwieństwie do pasty nie wysusza skóry (: