Eva Sun Krem ochronny na superwrażliwe miejsca SPF50+

• 8 czerwca 2015 o 18:10
    Masakra
    Najgorszy krem z jakim miałam do czynienia. Ma bardzo gęsta, twardą, wręcz tępą konsystencję. Ciężko rozprowadza się na skórze, potrafi pozostawiać białe smugi. Zapach też jest jakiś dziwny, jakby chemiczny. Krem pozostawia lekko tłustą powłoczkę i twarz delikatnie się po nim świeci. Nawet po kilku godzinach od aplikacji krem strasznie się roluje. Wystarczy się też troszkę spocić i zaczyna spływać z twarzy białymi strugami, więc nie zapewnia żadnej ochrony przed słońcem.Nigdy więcej go nie kupie i szczerze nie polecam! Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 23 maja 2015 o 10:02
    To nie jest filtr do twarzy
    Zawiodłam się, bo stosowałam na całą twarz, a nie na miejsca. Tak więc ku przestrodze, na twarzy: - bieli - roluje się - tępa konsystencja - nie nadaje się pod makijaż (ale na plaży go nie potrzebowałam) - mimo wysokiej ochrony i częstego aplikowania miałam poparzone policzki W tym roku zastosuję tylko na znamiona. Tam raczej się sprawdzi. Nie kupię ponownie, bo mam wciąż dwa opakowania... Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    7tyska
    18 lipca 2014 o 16:47
    ten krem to chyba jakiś żart !
    Patrząc na ogólną ocenę tego produktu na wizażu zaczyna się zastanawiać, czy nie trafiłam na jakieś feralne 2 egemplarze. To co robi na twarzy to jest istna tragedia! roluje się , wałkuje na biało na twarzy, robi masakryczne białe plamy ,które nie znikają , ani to pod makijaż , ani solo! nigdy nie mówię nigdy ale w tym przypadku tak, że go nie kupię, gorszego produktu nie miałam , w dodatku oczy mi po nim łzawią. Nie polecam, chyba ,że trafiły mi się podróbki albo zepsute kremy, wtedy zwrócę honor. wymęczam ten i tak mały kremik na czubki uszu lub dłonie. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 27 maja 2014 o 12:50
    chroni, ale jakim kosztem...
    Krem chroni, co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Nakładam go nie tylko na nos i na uszy, czy znamiona na całym ciele, ale także na policzki (żeby ochronić cerę naczynkową). Niestety, krem potwornie wyszusza skórę i mam wrażenie, że nie daje jej oddychać. Co do nakładania - tutaj jest dramat. O ile na cerze suchej rozporowadza się bez zwiększych problemów, o tyle na cerze tłustszej strasznie się wałkuje - po prostu nie da się go nałożyć w strefie T. Poza tym zatyka pory. Ale jak już uda się go dobrze rozporowadzić, to pozostawia matową warstwę, więc makijaż można spokojnie nakładać. Dlatego zużyję go przez te wakacje (ale tylko na znamiona na ciele) i chyba już nie wrócę. W międzyczasie szybko poszukam czegoś równie dobrze chroniącego, ale przyjaźniejszego dla mojej skóry. Dobrze, że dałam za niego tylko 4,80. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 marca 2014 o 16:15
    Super skuteczny
    Krem ochronny na superwrażliwe miejsca SPF50+ doskonale sprawdził się u mnie, podczas ubiegłorocznych wakacji w Turcji. Najbardziej podoba mi się to, że szybko się wchłania nie pozostawiajac na twarzy tłustego filmu. Bardzo ładnie pachnie. Kolejne duże plusy za poręczną tubkę i bardzo atrakcyjną cenę. Można używac takze u dzieci. Używam tego produktu od: był ze mną na wakacjach Ilość zużytych opakowań: dwie tubki