Syoss Pure Fresh, Szampon micelarny do włosów (stara wersja)

orionio
    9 kwietnia 2021 o 18:53
    Godny polecenia
    Szampon wypróbowałam z czystej ciekawości. Mogę powiedzieć, że dobrze myje głowę, nie podrażnia ani nie przesusza skóry. Włosy wyglądają po nim na zdrowe i czyste. Niestety jakiegoś efektu wow nie było. Szampon jak szampon. Dobry produkt, więc polecam.
    Zalety:
    • zapach typowy dla produktów syoss
    • dobrze się pieni
    • nie przesusza skóry głowy
    Arendta
    4 listopada 2020 o 23:23
    Spowodował szybsze przetłuszczanie się włosów
    Szampon zakupiłam po pozytywnych opiniach przeczytanych w internecie i z polecania ekspedientki. Opakowanie wygodne, solidnie wykonane. Dzięki półprzezroczystej butelce możemy kontrolować zużycie produktu. Sam szampon jest przezroczysty, o cytrusowym zapachu. Konsystencja gęsta. Bardzo dobrze się pieni. Wystarczy mała ilość produktu. Jednak to co zrobił z moimi włosami to mnie do niego zniechęciło. Moje włosy po jego użyciu zaczęły się szybciej przetłuszczać. O ile szampon dobrze oczyszcza to do delikatnych nie należy. Moje włosy u nasady już w połowie dnia ( a głowę myję rano) były przetłuszczone a końcówki napuszczone. Nigdy wcześniej nie miałam aż tak dużego problemu, żeby od połowy długości był pusz a od nasady włosy przetłuszczone i oklapnięte. Dobrze, że szybko znalazłam winowajcę, bo już myślałam, że to przez odżywkę. Generalnie po opiniach widzę, że albo się sprawdza albo totalnie nie. W moim przypadku się nie sprawdził i nie wrócę do niego.
    • mocno oczyszczający
    Wady:
    • spowodował szybsze przetłuszczanie się włosów
    • włosy od połowy długości były spuszczone
    Klaudim
    25 sierpnia 2020 o 11:16
    Dobry produkt
    Ogólnie faktycznie delikatnie oczyszcza, nie podrażnił mi skóry głowy, mimo dość częstego użytkowania. Dobrze się pieni i spłukuje. Ma odpowiednią konsystencję, nie jest zbyt gęsty, ani zbyt lejący. Wygodne w użyciu opakowanie, fajnie że widać, ile produktu zostało w butelce, można bez większych problemów zużyć do ostatniej kropelki. Jedyne co mi w nim nie pasowało to bardzo mocny, sztuczny zapach. Dość długo zapach ten utrzymuje się na włosach, dłużej niż przy innych szamponach. Faktycznie tak jak podali, bez sylikonów, olejów mineralnych i sztucznych barwników, ale jest kilka innych substancji, których można się przyczepić, np. SLS.
    Zalety:
    • Delikatnie oczyszcza
    • Dobrze się pieni i spłukuje
    • Konsystencja
    • zapach długo utrzymuje się na włosach
    • Skład
    Edytaj7
    4 maja 2020 o 22:07
    Niby jest ok ale nie do końca
    Koleżanki tak zachwalały ten szampon, że w końcu go kupiłam i ja. Zwłaszcza, że swego czasu miałam olbrzymią słabość do niego. W przypadku tego konkretnego produktu bardzo spodobała się mi przezroczysta butelka. Wyraźnie widać zużycie produktu. Szampon ma bardzo przyjemny, jakby cytrusowy zapach. Podoba mi się też lekka, żelowa konsystencja. Bardzo dobrze sie pieni, wystarczy niewielka ilość. Dzięki temu jest wydajny. Po użyciu włosy nawet dobrze się rozczesują, z czy z reguły mam spory problem. Ale... Doraźnie zdecydowanie odświeża skórę głowy. Jednak mam wrażenie, że odkąd zaczęłam używać tego szamponu, moje włosy szybciej sie przetłuszczają. Już drugiego dnia wyglądają nieszczególnie.
    • wydajny
    • nie uczula
    • odświeża
    Wady:
    • mam wrażenie, że włosy szybciej sie przetłuszczają po nim
  • 18 marca 2020 o 0:54
    Najlepszy jaki miałam
    Co tu dużo mówić? Jest niesamowity! Świeżość włosów utrzymywała się naprawdę długo. Cudowny zapach i włosy uniesione u nasady. Super się układają, nie puszą się ani nie są oklapnięte. W dodatku jego cena... kupiłam za 9.99. Czego chcieć więcej? Polecam z całego serca!!
    • Efekt
    • Świeżość
    • Objętość
    • Brak puszenia się
    Wady:
    • Po dłuższym używaniu brak spektakularnych efektów ale to normalne :)