Avon Brazil Beat, Body Mist (Perfumowana mgiełka do ciała)

Agumek
    27 sierpnia 2011 o 14:01
    po jakimś czasie irytujący
    Mgiełkę kupiłam pod wpływem pozytywnych wrażeń, po powąchaniu pachnącej strony katalogu Avonu. Zapach wydawał się taki namiętny, owocowy, kojarzył mi się z żywymi, jasnymi kolorami, upałem :) Idealny na lato. Głównie stosowałam go więc latem. Po rozpyleniu mgiełki czuć było alkohol. Zapach był mocny, duszący. Mgiełka jest nietrwała. Nie wiem, czy po godzinie jeszcze coś było czuć. Może, jeśli mój chłopak się wwąchał porządnie ;) Wraz z używaniem zapach zaczynał mnie irytować. Czasem myślałam o nim "śmierdziuszek". Ostatnio nie mogłam się już doczekać, kiedy mgiełka się skończy. Nie był to do końca trafiony zakup.
  • 16 czerwca 2010 o 15:28
    Brazil Beat spalona
    Mam taka wode toaletową, co prawda dałam za nią 14,50 ale i tak uważam że szkoda było tych pieniędzy. Dla mnie ta perfuma to cos w rodzaju Wody polączonej z alkoholem i kilkoma kroplami perfumy. Zapach zbyt kujący i dodtego zajezdza max alkoholem. Jak troche wywietrzeje to czuć delikatnie owocami ale co z tego jak cały zapach zaraz znika. Dla mnie ta perfumka sie nie sprawdziała. Nie polecam jej ! Używam tego produktu od: kilka użyć Ilość zużytych opakowań: może z 1,5cm ubyło
  • 22 lutego 2010 o 19:09
    Nietrwały
    Po pierwsze nietrwały, po godzinie od użycia jest niewyczuwalny, chyba że ktoś będzie bardzo intensywnie wąchał:P Zapach na początku jest strasznie mocny i duszący, dopiero po chwili "normalnieje". Owocowy, odświeżający, dodający energii. Do stosowania w wakacje, zimą kompletnie nie pasuje. Używam tego produktu od: wakacji Ilość zużytych opakowań: 1
    aniyam
    16 lutego 2010 o 11:39
    sprawdziła się
    Lubię tą mgiełkę, sprawdziła się w upałach w Egipcie, Tunezji i na Majorce. świetnie odświeża po opalaniu, fajnie nawilża, co prawda po długim stosowaniu zapach może wydawać się trochę mdły dlatego ja używam niezbyt często. Po spryskaniu skóra w miarę długo pachnie i przywołuje słoneczne wspomnienia :)) Polecam! Używam tego produktu od:nie pamiętam Ilość zużytych opakowań:1
  • 15 listopada 2009 o 19:08
    Słodki
    Co mogę powiedzieć.. strasznie słodki :/ Do tego opakowanie jakoś nie przypadło mi do gustu. Takie jakieś pstrokate. Według mnie dobry zapach dla dziewczynek (10-12) i kobiet (40-50) :D Używam tego produktu od: nie używam ;) Ilość zużytych opakowań: 0