Rękawice do peelingu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    Privace
    24 marca 2025 o 9:18
    Uwielbiam mycie się tą rękawicą!
    Zakochałam się od pierwszego użycia! Jest nieco szorstka, ale ja lubię mocne szorowanie. Po umyciu ciała żelem za pomocą tej rękawicy skóra jest cudownie gładka, o wiele lepiej działa niż używanie peelingów. I do tego jest to metoda prostsza i szybsza. Tani drobiazg, a naprawdę robi świetną robotę!
    Zalety:
    • wygładza skórę
    • tanio
    Bpjvx
    16 marca 2025 o 11:41
    Niezła, ale następnym razem kupię inną
    Kupiłam ją, bo była tania, a nie lubie zwykłych peelingów do ciała. Przy pierwszym użyciu niewiele się zmieniło. Mam suchą skórę a ręce dość problematyczne, ale po dłuższym używaniu jest juz progres, ale nadal nie jest to to czego oczekiwałam, będę testować inne
    Momo
    6 października 2024 o 22:56
    Świetnie peelinguje!
    Za 5 zł z groszami dostajemy fajny gadżet do masażu i peelingu ciała! Rękawica jest dosyć szorstka, więc po umyciu nią skóra jest zaczerwieniona. Raczej nie polecam mocnego nacisku i długiego szorowania. Wystarczą 2 minutki i peeling całego ciała gotowy! Aż czuć jak krew szybciej krąży. Po takim masażu nasmarowanie się balsamem jest obowiązkowe, a skóra pije go jak wodę! Gładziutka jest potem jak pupcia niemowlaka:)) Minus ma jeden - niekomfortowo zdejmuje się w trakcie mycia i włożyć na drugą rękę, aby dobrze wymasować drugą stronę ciała.
    Zalety:
    • doskonale robi peeling
    • masuje
    • szybko schnie
    • tania
    Wady:
    • niewygodnie mokrą zdjąć z dłoni
    Adanca
    13 czerwca 2021 o 15:33
    Świetny sposób na codzienny peeling.
    Rękawicę zakupiłam w rossmanie, ponieważ miałam problem z przesuszonym łokciam, kaszką na ramionach i wrastającymi włoskami po depilacji. Po niskiej cenie nie spodziewałam się spektakularnych efektów, a jednak rękawica pozytywnie mnie zaskoczyła. Oczywiście po pierwszym zastosowaniu nie pozbyłam się problemów, ale przy systematycznym stosowaniu już tak. Rękawicę używam przy każdym prysznicu z żelem który akurat aktualnie stosuję i peelinguje nią całe ciało. Nie wyobrażam już sobie codziennej pielęgnacji ciała bez rękawicy peelingującej.
    • efekt
  • 1 kwietnia 2021 o 12:46
    Robi dobrą robote ale...
    Czas mojej rękawicy sizalowej dobiegł końca więc postanowiłam kupić coś totalnie innego. Po przeczytaniu kilku pozytywnych opini doszłam do wniosku że spróbuję. Na codzień borykam się z zapaleniem okołomieszkowym ( genetycznym). Moją zmorą jest tył ud i tył rąk. Używam mocnych peelingów, często na sucho bądź przy użyciu rękawicy sizalowej. Rekawica z węglem aktywnym kosztowała mnie w rossmanie kolo 5 zł. Rozmiar idealnie pasuje na moją dłoń. Dobrze złuszcza naskórek, dając efekt wygładzenia jednak mimo wszystko mam wrażenie że sizalowa w moim przypadku daje większe efekty. Bez wątpienia jest bardzo wygodna. Posiada pętelkę na ktorej możemy ją powiesić. Szybko wysycha. Nie podrażnia skóry