Australian Gold Bearly Legal Przyspieszacz opalania

• 4 listopada 2015 o 10:11
    Nie zawiodłem się
    Nie zawiodłem się podejmując decyzję o wyborze właśnie tego przyspieszacza. Po jakimś czasie dowiedziałem się, że wcale nie jest łatwo go kupić. Sprawdziłem w tym roku w Grecji. Opalanie się nigdy nie sprawiało mi przyjemności, a i moja skóra cierpiała. Tymczasem używając tego balsamu, opaliłem się bez bólu i na brązowo. Opalenizna była równomierna a skóra pozostała odpowiednio nawilżona. Cena jest wysoka, tym niemniej warta takiego efektu. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 13 czerwca 2009 o 15:08
    Perfekcyjny....
    Jak recenzja poniżej: Najlepsze kosmetyki do opalania na rynku to Australian Gold! Używam produktów Austaliana od 4 lat są moim niezastąpionym przyjacielem w solarium lecz także na słońcu.Skóra błyskawicznie opalona idealnie gładka i doskonale nawilżona.Co najważniejsze produkty tej marki które zawierają bronzer nie brudzą ubrań i nie pozostawiają nieprzyjemnych smóg.Bardzo wydajny produkt choć zawsze mam problem z jego zakupem bo nie wszystkie studia solaryjne mają go w sprzedaży. Podsumowując mój nr.1 w kosmetykach do opalania! Używam tego produktu od:4 lat Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam ale sporo :)
    MartaKW
    9 czerwca 2009 o 19:09
    Najlepszy!
    Chciałam na wstępie zaznaczyć,iż uważam,że kosmetyki Australian Gold są najlepszymi produktami do opalania.teraz do samego produktu:spełnia wszystkie obietnice producenta,przede wszystkim doskonale nawilża skórę,która po sesji opalania nie jest ściągnięta oraz niweluje sam zapach,czuć tyko kosmetyk,który z resztą jest bardzo przyjemny.Konsystencja jest gęsta,przez co produkt jest bardzo wydajny, a wbrew pozorom, nietrudno się rozprowadza.Pomimo składników brązujących,kosmetyk nie brudzi i nie pozostawia plam!Efekt "przyciemnienia" skóry jest zauważalny już przy pierwszym użyciu.Osobiście poleciłabym krem dla osób rozpoczynających dopiero opalanie,które liczą na bardzo szybkie efekty!Dla mnie jakość adekwatna do ceny,na prawdę warto zainwestować w Bearly Legal!Nie zakupię jak na razie ponieważ używam mocniejszych bronzerów aktualnie:) Używam tego produktu od:bardzo długo Ilość zużytych opakowań:1