Ilirija Subrina Unique, Hair Colour Cream Krem koloryzujący

Maj7
    12 grudnia 2014 o 21:48
    Najlepsza jaką znam
    Farbę Subrina poleciła mi pani w sklepie fryzjerskim. Używałam innej marki farby drogeryjnej, ale ponieważ farbuję włosy na ciemny kolor, to miałam wielki problem ze zmywaniem potem tej farby ze skóry. Farba Subrina mnie pozytywnie zaskoczyła. Plusy Nawet przy nie zabezpieczeniu skóry przed farbowaniem kremem , bardzo łatwo się ją zmywa samą wodą Na włosach kolor jest długotrwały i nie blaknie Minusów nie zauważyłam Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 (100ml)
  • 10 października 2011 o 13:57
    Świetna
    Kupiłam tą farbę na "chybił-trafił", szukałam odcienia, który zgra się z komputerową analizą koloru, jaką sobie zafundowałam i... Byłam bardzo mile zaskoczona! Farba jest świetna, włosy po niej niesamowicie lśnią (co przy farbach blond jest rzadkością). Nie są zniszczone, wręcz przeciwnie - miękkie w dotyku. Używam odcienia 1/10 perłowy beż (nie mylić z 10/1), który chyba jest bardzo chodliwy, bo ciężko go gdziekolwiek dostać. Sprzedaje się bardzo szybko, dlatego trzeba polować na nowe dostawy :) Wielu profesjonalnych fryzjerów pytało mnie w jaki sposób w ogóle można uzyskać taki odcień blond - oczywiście nie zdradziłam swojego sekretu. Od tamtej pory "zaraziłam" tym odcieniem wszystkie koleżanki w pracy, połowę blondynek w rodzinie i ciągle spotykam się z pytaniami jakiej farby używam. Podsumowując: pozostanę wierna tej farbie, chyba że znajdę lepszą, ale na razie nie szukam - po co eksperymentować, skoro jestem zadowolona. Polecam zdecydowanie. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: ok. 20
  • 16 marca 2011 o 0:10
    mat, siano, destrukcja
    Okropnie zniszczyłam sobie włosy tą farbą pomimo użycia zgodnie z instrukcją. kolor zmył się w oka mgnieniu. Włosy są szorstkie, matowe, kruszą się. Nevermoooore! Plusów żadnych. Używam tego produktu od: jedno opakowanie Ilość zużytych opakowań: jedno
    pacina9
    19 lutego 2011 o 14:28
    Świetna farba
    Wybrałam specjalny bardzo jasny blond i jestem mile zaskoczona:) Odrosty mam bardzo ciemne a ta farba sobie z nimi poradziła nie było widać różnicy między odrostami a resztą włosów, ładnie rozjaśniła mi włosy, kolor wyszedł piękny, włosy nie były zniszczone, kolor jak każdy się wypłukał ale warto, zawsze to profesjonalna farba a nie sklepowa:) Używam tego produktu od: w zeszłym roku Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 20 grudnia 2009 o 21:53
    super
    super farby, na pewno nie blond gdyż nie wyszły za ciekawe ale średnie brązy czy ciemne są super, piękne są włosy lśniące i w lepszym stanie niż przed Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:4