Soraya Dermo Therapy, Maxima, Cera Naczynkowa, Krem zmniejszający rumień nawilżający

kajcia_
    14 września 2011 o 20:45
    beznadziejny...
    Nie lubię wystawiać negatywnych opinii o produktach, ale tym razem myślę, że kosmetyk w pełni na to zasłużył... Krem, który rzekomo ma zmniejszać rumień spowodował u mnie ostre podrażnienie skóry. Buzię miałam czerwoną jak burak, policzki piekące i gorące, a nos był aż bordowy. Nie wiem, co mogło być tego przyczyną. Jeżeli ktoś ma na prawdę wrażliwą i delikatną skórę absolutnie nie polecam. Teraz używam go do rąk w ciągu dnia, bo jakiegoś większego efektu nawilżenia również nie zauważyłam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
    shooya
    16 lipca 2010 o 20:13
    bardzo fajny
    Bardzo fajny kremik, szkoda, że bez filtra. Polubiłam się z tym kremem już zeszłego lata jak pewna nawiedzona dermatolog wymyśliła, że mam trądzik różowaty (na szczęście się jej coś pomyliło) i zaczęłam jak szalona kupować kremy do cery naczykowej i z trądzikiem. Krem jest lekki choć jak na lekki dość treściwy, świetnie nawilża, ładnie się wchłania,skóra jest miękka i w dobrej kondycji. Czy rzeczywiście zmniejsza rumień trudno mi powiedzieć, mój jest mniejszy niż rok temu ale to sądzę ogólnie zasługa regularnego używania kremów na naczynka i witamin z rutyną a nie konkretnie tego kremu, którego używam wiosną i latem. Opakowanie poręczne, higieniczne (moja pompka działała bez zarzutu) a sam krem bardzo wydajny. Mogę z czystym sumieniem polecić dla osób z cerą naczynkową,wrażliwą i suchą. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:jedno
  • 19 czerwca 2010 o 8:41
    w miarę dobry
    "+" -dla wrażliwców- nie szczypie po nałożeniu -lekko nawilża, bardziej natłuszcza -bezzapachowy -zmniejsza zaczerwienienia ale nie całkowicie -wydajny "-" -opakowanie (pompka) psuje się/zacina/ jak za mocno sie naciśnie to krem wyrzuca pod ciśnieniem mega zawartość- ja mocno pobrudziłam sobie ubranie -za tą cenę można nabyć lepsze kremy -zostawia lekko świecącą warstwę -przy dluzszym uzywaniu moze zapychac -nie łagodzi skutecznie popdrażnień ogólnie ok. ale dla mnie za słaby i te opakowanie... Używam tego produktu od:juz nie Ilość zużytych opakowań:1
    ollija
    23 listopada 2009 o 22:38
    Nie!
    Krem ma za zadanie zmniejszyć zaczerwienienia, a u mnie spowodował, że miałam całą czerwoną buzię, a nos jak u klauna. Pozostawia strasznie tłustą i świecącą się skórę, więc nie wiem jak można tego kremu używać na dzień - ja na szczęście zastosowałam go na noc . inna sprawa, że ja mam strasznie wrażliwą buzię, i nawet kremy AA do cery wrażliwej wywołują u mnie czerwoną buzię... więc ten krem u mnie się kompletnie nie sprawdził. Będę szukać dalej... Używam tego produktu od:1 dzień Ilość zużytych opakowań:1 próbka
  • 16 września 2009 o 12:14
    W porządku
    Kupiłam pod wpływem opinii farmaceutki. Na pewno nie żałuję, bo fajny krem. Lekki, nadający się pod makijaż. Odrobinkę zmniejszył zarumienienie skóry, nawilżył moją suchą buzię a nie podrażnił. Niestety zbyt lekki na jesienno-zimową porę, ale wrócę do niego na wiosnę :) Całkiem wydajny. Używam tego produktu od: szczerze mówiąc nie zwróciłam na to uwagi Ilość zużytych opakowań: 2