Pisaki do brwi

Rimmel Brow Pro Micro pisak do brwi 003 Soft Brown 1ml
Rimmel Brow Pro Micro Pen Pisak do brwi, 01 Dark Blond Dark Blond
Rimmel Wodoodporny Pisak do Brwi Brow Pro Fill Pen 02 Honey Brown
Rimmel Brow Pro Fill Pen

Nasi użytkownicy zostawili 499 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 16:15
    Super.
    Przed pierwszym zastosowaniem troszkę martwiłam się jak sobie z tym produktem poradzę, bo dotąd do aplikowania produktu na brwi używałam tylko skośnego pędzelka. Jednak okazało się, że nie było czym się martwić! Uważam, że Brow Pro Micro 24h jest dobrym produktem dla początkujących, gdyż jego aplikacja jest łatwa, a do tego mega precyzyjna. Dzięki temu pisakowi możemy bez problemu dorysować pojedyncze włoski (co mnie zachwyciło, bo mam ubytek na samym początku jednej brwi). Ten produkt nadaje się do nadania kształtu jak i do wypełnienia brwi. Jednak często wspomagam się dodatkowo moim cieniem, gdyż Brow Pro Micro jest bardzo delikatny (czasami mam wrażenie jakby w niektórych miejscach "nie chciał pisać"), a jego kolor nie do końca mi pasuje (ja mam w odcieniu 002- neutralny może troszkę w stronę ciepłego, o średniej pigmentacji), choć nie wyglądam w nim źle (i myślę że będzie pasować wielu osobom), po prostu ja używam produktów trochę ciemniejszych i chłodniejszych. Produkt ten daje naturalny efekt, więc świetnie sprawdza się na co dzień czy przy delikatnym makijażu, jednak przy makijażu wieczorowym raczej bym go nie polecała, bo nie uzyskamy nim mocnego efektu a i lepiej nie przesadzić, bo zacznie się kruszyć. Brow Pro Micro 2h jest bardzo trwały (nie znika, nie ściera się, "siedzi" na swoim miejscu cały czas) ale nie ma też problemu ze zmyciem go. Coś mi się wydaje, że po ten produkt z przyjemnością sięgnę ponownie.
  • 19 lutego 2025 o 13:07
    Trudny do współpracy z innymi produktami pielęgnacyjnymi
    Pisak do brwi, który miał być precyzyjny i trwały, ale w praktyce wypada... różnie. Sam w sobie daje ładny efekt naturalnych, cienkich włosków, ale tylko pod warunkiem, że brwi są czyste i suche. W momencie, gdy nałożysz wcześniej jakikolwiek inny produkt – czy to żel, czy puder, czy nawet pozostaną na nich resztki kremu czy serum – pisak albo przestaje pisać, albo robi się zabrudzony i nie daje już tak wyraźnego koloru. Trwałość jest w porządku, nie ściera się w ciągu dnia, ale też nie ma mowy o jakimś ultra trwałym efekcie 24h. Kolorystyka mogłaby być trochę bardziej neutralna – niektóre odcienie mają tendencję do wpadających w ciepłe tony.
    Zalety:
    • Fajna precyzja, kiedy działa
    • Może dać efekt naturalnych włosków
    • W miarę trwały
    Wady:
    • Nie współpracuje z innymi produktami do brwi
    • Może się zapychać i nie dawać koloru
  • 31 sierpnia 2024 o 3:14
    byłam zachwycona precyzją, jaką oferuje ten pisak
    Rimmel Brow Pro Micro 24h Precision Stroke Pen to produkt, który naprawdę zmienił sposób, w jaki podchodzę do makijażu brwi. Od pierwszego użycia byłam zachwycona precyzją, jaką oferuje ten pisak. Jego cienka końcówka jest rewolucyjna – pozwala na dokładne dorysowanie pojedynczych włosków, co tworzy niesamowicie naturalny efekt. Moje brwi wyglądają, jakby były perfekcyjnie zagęszczone przez profesjonalistę. Co mnie szczególnie urzekło, to to, jak łatwo można precyzyjnie wypełnić brwi i nadać im piękny kontur. Pisak świetnie radzi sobie z podkreślaniem kształtu brwi, a efekty są naprawdę długotrwałe. Bez względu na to, czy w ciągu dnia muszę stawić czoła deszczowi, czy po prostu mam intensywny dzień, makijaż brwi pozostaje nienaruszony. Formuła jest świetnie przemyślana – jest odporna na ścieranie, pot i wodę, co jest ogromnym plusem. Nigdy nie muszę się martwić o poprawki w ciągu dnia, co jest dla mnie ogromnym udogodnieniem. Podsumowując, Rimmel Brow Pro Micro 24h Precision Stroke Pen to niezastąpiony produkt, który zapewnia perfekcyjny, naturalny wygląd brwi i trwałość przez cały dzień. Jeśli szukasz czegoś, co umożliwi ci osiągnięcie profesjonalnego wyglądu brwi w domowych warunkach, ten pisak zdecydowanie spełni twoje oczekiwania.
    dhajka
    21 sierpnia 2023 o 10:49
    Cienki i precyzyjny aplikator
    Moje brwi są z natury bardzo rzadkie bez kształtu. Dlatego u mnie pisak do dorysowywania włosków to must have. Uwielbiam jego cienki, precyzyjny aplikator. Pisak jest bardzo wydajny. Pozwala uzyskać naturalnie wyglądający efekt. Stylizacja jest trwała. Nie rozmazuje się w ciągu dnia.
    maaja00
    8 marca 2023 o 19:56
    Miałam spore oczekiwania, niestety się zawiodłam...
    Pisak Rimmel Brow Pro kupiłam z myślą o precyzyjnym pisaku do malowania brwi metodą dorysowywania pojedynczych włosków. Z opisu produktu wynikałoby, że jest on idealny do tego celu! Produkt zamówiłam online w Rossmanie na promocji w cenie ok 25zł. Bez promocji kosztuje on 40zł, co jest według mnie dosyć wysoką ceną. Po otrzymaniu produktu byłam zaskoczona jak łatwo odchodzi z niego zakrętka - aż zaczęłam się zastanawiać, czy tak powinno być, ale nie zauważyłam żadnych pęknięć. Pisak niestety, wbrew zapewnieniom producenta nie jest precyzyjny i aby wydobyć z niego kolor trzeba dosyć mocno docisnąć, co skutkuje grubą kreską. Próby rysowania pojedynczych włosków kończyły się zatem porażką i jedyny sposób, w jaki mogłam wykorzystać pisak to mocne dociskanie do skóry i pocieranie całej brwi, co również ją przyciemniało, ale dawało podobny efekt, jaki dałby zwykły tani cień do brwi. Kolor również nie jest za intensywny. Obawiam się także, że z tak łatwo odchodzącą zakrętką pisak szybko wyschnie.
    Zalety:
    • Idea produktu była bardzo ciekawa
    Wady:
    • Odchodząca zakrętka
    • Nieprecyzyjny sposób aplikacji

Zobacz także inne Pisaki do brwi