Christian Dior Dior Bronze, Harmonie de Blush (Mozaika 4 odcieni różu do policzków)

lo_czek
    3 marca 2014 o 10:36
    Przepiekne kolorki
    Kupiłam róż na allegro w formie testowej (czyli bez pędzelka i pieknego opakowania). Zakochałam sie od pierwszego użycia! Oceniam wersję Coral Rivera: +piekne ciepłe kolorki (sprawdzają się osobono jak i połączone razem) +długotrwale utrzymuje się na twarzy +nie podreśla czerwonych plamek po trądziku +wydajny +minusów nie zauważyłam :D Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: minimalne z jednego opakowania
    _Effa_
    13 kwietnia 2013 o 23:59
    Świetny i śliczny :)
    Z wielką przyjemnością używam 002 CORAL RIVIERA :) -kolorystyka śliczna, -trwały,długo utrzymuje się na twarzy, -bronzer i róż w jednym, Środkiem produktu konturuję. Czerpiąc z całości ,ale jednak jakby z brzegów,używam jako różu blendując z bronzerem :) Fajny efekt ! Koralowo-brzoskwiniowy ciepły kolor świetnie pasuje.Nie "podbija" moich zaróżowionych policzków.Idealnie modeluje...
  • 21 lipca 2011 o 16:58
    boski
    Jest cudowny. Idealnie modeluje twarz. Polecam! Początkowo obawiałam się używania tego typu kosmetyków, jednak z tym produktem przekodałam sie jak dużo traciłąm. Dodatkowy plus za śliczne opakowanie i lusterko. Dior wie co kobiety lubią najbardziej :) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 - ciemniejsze odcienie
  • 20 lipca 2009 o 23:12
    Korale i brzoskwinie...
    002 CORAL RIVIERA to kompozycja czterech cieplych odcieni - oczywiscie musialam pokusic sie o zakup kolejnego koralowo-brzoskwiniowego rozu... :) Mieszam pedzlem wszystkie kolory i nanosze na policzki jak roz, nie stosuje pojedynczych kolorow np do rozswietlania lukow brwiowych czy akcentowania kosci policzkowych, gdyz w moim przekonaniu poszczegolne paski mozaiki sa zbyt male... ale jesli ktos ma cierpliwosc, to czemu nie... :) Generalnie kompozycja nie tylko ciekawie prezentuje sie w opakowaniu, ale zapewnia ladny efekt kolorystyczny na buzce. Zazanczylam, ze nie kupie ponownie -jest to limitowanka.... Ponadto zrewidowalam ostatnio moje zasoby i doszlam do wniosku, ze bardzo wielu produktow nie mam czasu uzywac biorac pod uwage ilosc posiadanych kosmetykow.... :) :) :) Używam tego produktu od: momentu pojawienia sie w perfumeriach... czyli kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie !!!!!!!!!!!! NIE dla nieuczciwych i niekulturalnych Allegrowiczów bezprawnie kopiujacych opisy kosmetyków z Serwisu Wizaz.pl !!!!!!!!!!!!!