Halle Berry Halle EDP

Halle Berry Halle Woman Woda perfumowana 50 ml spray

• 12 lutego 2019 o 11:44
    Szkoda że już wycofane
    Ten zapach bardzo mi się podoba, jest słodki wręcz do zjedzenia. Mogłabym je wąchać i mnie nie męczą. Przypominają mi jakiś zapach z dzieciństwa. Używam je raz na jakiś czas, bo mi ich po prostu szkoda. Nie wiem czy uda mi się je kupić jak skończę swój flakon. Uważam, że trwałość jest naprawdę dobra
    • Butelka
    Wady:
    • Dostępność
  • 4 lutego 2019 o 13:19
    Rewelacyjne
    Od lat je kocham i ubolewam, że nie ma ich już u nas. Perfumy te są moim zdaniem maksymalnie kobiece, intrygujące, soczyste i wyraziste. Czuję gruszkę (według Fragrantici nie ma jej w składzie, jest natomiast kwiat gruszy, ale czy on pachnie gruszkami, nie wiem), cudowne nuty drzewne i bursztyn. O dziwo nie ma w nich wanilli, a ja, gdybym nie znała składu, powiedziałabym, że jest. Ale taka chropowata, chłodna, absolutnie nie choinkowa czy ulepna. Trwałość na dobrym poziomie. Projekcja bardzo dobra. Pięknie i zrównoważenie roztaczają się w powietrzu. Używam zarówno na dzień, jak i na wieczór, w każdą porę roku. Mój hit.
  • 20 sierpnia 2018 o 7:17
    Mój numer 1
    Tak bardzo tęsknie za tymi perfumami. Nie rozumiem dlaczego od roku można dostać tylko delikatniejszą wersję czyli wodę toaletową. Jak dla mnie perfumy idealne. Pachną tak pięknie i pasują do każdej pory roku czy stylizacji. A najważniejsze - czuć je jeszcze wiele godzin po spryskaniu. Cena do przeżycia jak na perfumy i to takie : )
    • trwałość
  • 31 lipca 2018 o 16:29
    Dla mnie w sam raz ;)
    Bardzo długo ich używałam, podobał mi się zapach, wyrazisty, ale nie słodki. Teraz ich nie używam, bo chwilowo mi się znudziły, ale na pewno do nich wrócę. Jedne z moich ulubionych
    • trwałość
    Nysha20
    21 lutego 2018 o 14:08
    Ukochany zapach
    Pierwszy perfum, który pokochałam i sentyment pozostał do teraz. Bardzo, bardzo zniewalający zapach. Taki nietuzinkowy, elegancki i bardzo zmysłowy, kobiecy. Długo się utrzymuje i jest b. wydajny - nie trzeba spryskać "1/4" ciała, żeby zapach się unosił. Raczej nie na lato, zapach zdecydowanie cięższy, wolę go jesienią czy zimą i raczej na wyjścia niż na co dzień. Do eleganckiej sukienki idealny. Używam go od paru lat i na pewno będę wracała do niego jeszcze nie raz
    Wady:
    • Jak dla mnie brak wad