Biotherm Rides Repair Chroma Lift (Krem przeciwzmarczkowy, ujedolicający koloryt skóry)

• 11 kwietnia 2010 o 17:46
    Nie ze mną te numery
    Nie wiadomo, jak zakwalifikować zawartość tej tubki. Nie wiadomo, czy autor chciał stworzyć krem, serum, czy bazę pod makijaż. Nie udała mu się żadna z tych rzeczy. Chyba nie jest on Leonardem da Vinci kosmetyki. Kupiłam ów produkt razem z kremem Rides Repair i stosowałam na krem, tak jak wskazywano na etykiecie. Później krem mnie uczulił i stosowałam solo, potem na inny krem. Cóż... Niezależnie od sposobu użytkowania działa jak ultrawysuszający krem tonujący. Czyli delikatnie zabarwia skórę oraz niemożliwie ją wysusza. Pewnie to twórcy tego preparatu mieli na myśli,pisząc o działaniu liftującym. Dodatkowo przy nakładaniu makijażu podkład roluje się. WRRRR! Używam tego produktu od:w trakcie pierwszego Ilość zużytych opakowań:
    LAPIEL
    19 lipca 2009 o 20:27
    dla mnie rewelacja ! :)
    Super kremik ,dobrze nawilża moja sucha skore , wygładza-liftinguje , ukrywa niedoskonałości poprzez kolorek,ożywia twarz z rana .Rzeczywiście ujednolica kolor skory, mam ciemne plamki na twarzy i sie jak nim posmaruje to twarz wyglada "rowno" , plamy sie rozmywaja w tym kolorze kremu . Fajny efekt :) Ja znalazłam w nim wszystko czego potrzebuje,jestem zachwycona :) Nakładanie go z rana to sama przyjemnosc, polecam zwlaszcza osobom ,ktore maja jakies niedoskonalosci, ten krem je w jakims stopniu ukrywa :) Wiadomo podklad to nie jest ale widac roznice bez kremu na twarzy i po posmarowaniu . Ja widze znaczna i to mnie przekonuje by zakupic go ponownie. Używam tego produktu od:2 miesiace Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego