Pilniki do stóp

Scholl Dwustronny pilnik wygładzający do stóp

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    cola201
    25 października 2022 o 15:34
    Idealnie leży w dłoni!
    Pilnik kupiłam w promocji, szukając czegoś podobnego. Postawiłam na znaną markę. Ten produkt nie tylko zachwyca designem ale i jakością. Wygodna rączka, która idealnie lezy w dłoni. Ma gumowe antypoślizgowe wykończenie. Pilnik jest dwustronny, o dwóch rożnych gradacjach ścieralności. Mocniejsza i słabsza. Obie strony nie są zbyt ostre ani zbyt delikatne. Bardzo przyjemnie się ich używa. To produkt do użycia na sucha, ale na mokro też jest ok. Łatwa w użyciu, prosta w czyszczeniu, dzięki czemu jest higieniczna. Stopy są dobrze złuszczone i wygładzone, bez zadzior i ostrych miejsc. Pilnik nie zużywa się tak szybko jak inne tego typu produkty. To bardzo dobre akcesorium, które polecam do pielęgnacji stóp.
  • 10 maja 2021 o 11:03
    Kupiony przez przypadek,okazał się hitem!!!
    Miałam kupić nową tarkę tej samej firmy w prawie,że identycznym opakowaniu ponieważ moja poprzednia zużyła się.Absolutnie nie żałuję zakupu tego pilnika,gdyż po zastosowaniu tarki idealnie wykańcza pedicure w domowym zaciszu.Usuwa zrogowaciały naskórek,nie rdzewieje po kontakcie z wodą jak w przypadku tarki.Pilnik posiada dwie strony w zależności od stopnia zgrubiałego naskórka.Daje radę,stopy są gładkie oraz miękkie jak pupa niemowlaka.Wymaga systematyczności i odrobiny wysiłku.Jeżeli przyłożymy się,to efekty wynagrodzą włożony wysiłek.
    Zalety:
    • jakość
    • trwałość
    • efekty
    Wady:
    eeww_88
    14 października 2019 o 9:49
    Ratunek dla popękanych pięt
    Znacie obraz spekanej ziemi na pustyni? Właśnie tak wyglądały moje pięty po lecie. Od kilku lat mam ten sam problem i nie pomagały mi żadne kremy, maski, tarki, skarpetki.. Nic kompletnie nic. Dostałam w prezencie pilnik Scholl jednak po wcześniejszych doświadczeniach pochodziła do niego bardzo sceptycznie. Wielka była moja radość kiedy już po pierwszym użyciu moje pięty wygladziły się do tego stopnia, ze nie wstydzilabym się teraz ich pokazać. Producent zaleca stosowanie na suchą oczyszczoną skórę i zabieg ten wszedł do mojej codziennej pielegnacji. Mi strasznie spodobał się efekt kiedy używam pilnika po kąpieli. Pilnik pięknie usuwa wtedy martwy naskórek a moje pięty są gładkie jak nigdy wcześniej.
    Zalety:
    • widoczne efekty już po pierwszym zastosowaniu
    • latwe czyszczenie
    • dwa pilniki grubo- i drobnoziarnisty
    • przyjemna w uzytkowaniu budowa
    • równomierne ścieranie zrogowaciałej skóry