MAC Colour Craft, Mineralize Blush (Mineralny róż do policzków)

• 11 grudnia 2013 o 23:58
    Uwielbiam
    Uwielbiam ten roz! Mam w kolorze Dainty, jest to cieply roz, bardzo swiezy, ktory moim zdaniem jest bardzo uniwersalny i pasuje zarowno ciemnej blondynce z zielonymi oczami jak ja, jak i brunetce o ciemnych oczach i jasnej cerze, co widzialam na konsultantce w Macu i tez wygladalo super, efekt "fresh". Bardzo latwo sie naklada, przynajmniej z odcieniem ktory mam trudno przesadzic. Daje bardzo naturalny, swiezy efekt. W moim wypadku utrzymuje sie caly dzien (stosuje na podklad a na zakonczenie makijazu mineralize charged water tez z Maca). Sama przyjmnosc! Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 20 listopada 2013 o 15:35
    Najlepszy blush jaki miałam, innych już nie szukam
    Żegnajcie blushe z Benefit, Clinique i Chanel. Oto moja nowa miłość. Nie lubiłam nigdy kosmetyków mineralnych, ale ten blush udowodnił, że one kochały mnie. Nigdy już nie zmienię tej marki, a róż warm soul to po prostu miodzio. Nie tworzy plam, nie sprawia, że wyglądamy jak ruska przekupka, świetnie stapia się ze skórą, można nakładać kilka warstw dla podkreślenia efektu. I co najważniejsze - nie podkreśla moich czerwonych wypieków na policzkach. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
    Gimmy
    4 kwietnia 2013 o 17:57
    Ulubiony :)
    Używałam wielu róży, jednak ten jest moim ulubionym! Posiadam odcień Dainty, lekki brzoskwiniowy kolor, który idealnie pasuje do blondynek :) Pierwsze wrażenie Typowe dla MACa bardzo proste opakowanie. Jest dosyć mocne, z pewnością przeżyje wiele upadków :) Po otworzeniu ukazuje nam się piękny, wypukły kosmetyk. Niestety odcień Dainty nie posiada żadnych błyszczących wzorkow i bajerów, ale to nie najważniejsze. Cena przyzwoita. Niektóre z was piszą, że jest bardzo drogi. Owszem, ale jeśli patrzeć na pozostałe ceny tej firmy to wydaje się bardzo normalna. Zresztą, róż wystarcza na lata (!), więc jest to tylko jednorazowy wydatek. Aplikacja Do aplikacji używam trzech pędzli, zależy który mam pod ręką ;) Są to: - Real Technques Blush Brush - MAC 164 - Inglot 15BJF Wszystkie pięknie sobie z nim radzą. Jest niesamowicie napigmentowany, więc można z nim przesadzić. Ładnie odżywia moją bladą buzię, nadają jej delikatny brzoskwiniowy kolor i blask. Drobinki są praktycznie niewidoczne, co jest dla mnie ogromnym plusem! Zostaje na twarzy przez calutki dzień, nawet przy moim głupim nawyku dotykania twarzy. Bardzo szanuję firmę MAC, a ten produkt tylko to utwierdza. Gdy mi się skończy (czyli za jakieś 2-3 lata ;)) z pewnością kupię drugi! Gorąco polecam! Podsumowując: :) Ładnie odżywia i rozświetla twarz :) Szeroka gama kolorystyczna :) Wydajny :) Cena :) Ładnie się prezentuje :D :) Produkt typu multi-use :) Solidne opakowanie :) Zostaje na twarzy przez 10-12 godzin! Minusów jak dotąd nie zauważyłam :) PS: Można go jeszcze używać jako cienia do oczu, świetnie się sprawdza. Używam tego produktu od: Dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 3 października 2012 o 10:30
    ok
    jestem w posiadaniu Dainty i Warm Soul. Ten drugi kupiłam z powodu zachwytów nad efektem, jaki robił na mojej twarzy piękny brzoskwiniowo-połyskujący Dainty. Z warm soul nie jest już tak \'różowo\' :) róż jest mocno napigmentowany, trzeba bardzo uważać przy aplikacji, żeby nie wyglądać jak klaun. **** za trwałość, kolorystykę i efekt wypoczętej cery. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/10
  • 15 sierpnia 2012 o 23:47
    ukochany !
    Uwielbiam ten kosmetyk! Mam róż w odcieniu GENTLE. Niesamowicie ożywia moją twarz, jest bardzo trwały, nie robi smug i trudno jest zrobić sobie nim krzywdę. Mimo, że nie jestem fanką drobinek w kosmetykach, akurat w nim mi one nie przezkadzają, ponieważna twarzy nie są widoczne. Używam go prawie codziennie od października 2011 i zużycie jest niewidoczne! Używam tego produktu od: 10 miesięcy Ilość zużytych opakowań: początek pierwszego