Dermacol Double Effect Make - Up (Dwufazowy podkład do twarzy)

hana_b
    18 grudnia 2014 o 18:08
    mam mieszane uczucia co do neigo
    Początki: WOW, super, ale kryje, jejku. Kolejne zastosowanie: kurcze, ale maska na twarzy. Dalsze stosowanie: Idealny na imprezy gdzie jest kamera, fotograf, cera super wygląda, wyrównuje nie widacć "syfów" na twarzy, Po kolejnych użyciach kurcze już się kończy bazy tyle zostało a podkład to już koneic tak szybko. Wtedy rozkręciłam opakowanie o jej jego została tona! i się zaczął problem z wydobyciem produktu, oapkowanie we wnątrz na kształt półksiężyca i nie da się zużyć w całośći. Plusy: - w połączeniu z bazą fajnie grubo kryje, - cena (zakup na allegro za grosze) - fajne opakowanie - kocham ten zapach, wielbiam go czuje go cały dzień !! Minusy: - bardzo szybko zastyga więc trzeba dość szybko go rozsmarowywać bardzo szybko każda sekunda się liczy - robi plamy na twarzy - ciężki - twarz wygląda nie naturalnie, - beznadziejna pompka, Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: jedno
    Tehera
    16 sierpnia 2013 o 21:01
    Wszystko psuje opakowanie-bubel...
    Kupiłam na allegro za śmieszne pieniądzę. I początkowo byłam zachwycona, ponieważ: *w połączeniu z bazą świetnie wygładzał *matowił na długo, a w połączeniu z pudrem niemal na cały dzień z drobnymi poprawkami *nie uwidaczniał zmarszczek *nie podkreślał suchych skórek *nie wchodził w pory Konsystencja dość gęsta, jednak nie miałam problemu z aplikacją. Problem pojawił się z...opakowaniem, a raczej z dozownikiem, który nie radzi sobie z wydobyciem podkładu w momencie zużycia ok połowy fluidu. Nie kupię więcej podkładu, który kończy się po ok 3 tyg. codziennego stosowania Używam tego produktu od: używałam bodajże w zeszłe wakacje Ilość zużytych opakowań: 3 a właściwie to chyba 1,5
  • 15 maja 2013 o 20:45
    bez rewelacji
    Podkład jest okropny. Przy aplikacji tworzą się smugi, nie kryje , nie matuje. Posiada dziwną konsystencję, bardzo szybko zastyga i nie można go dobrze rozsmarować. Twarz dziwnie piecze w pierwszych 10 minutach po nałożeniu produktu. Jestem na NIE. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 skończone
  • 20 kwietnia 2013 o 20:26
    Wyjątkowo słaby produkt
    Widząc poztywne recenzje, stwierdziłam, że za tak niewielkie pieniądze zaryzykuję i kupię Dermacol. Niestety okazał się jednym z najgorszych podkładów, jakie do tej pory używałam. Muszę przyznać, że po raz pierwszy miałam problem z rozprowadzeniem podkładu- robił mi na twarzy plamy, gdzieniegdzie zbierał się w większej ilości mimo dokładnego rozprowadzania. Najtrafniej podsumowują to słowa mojego chłopaka, który gdy po raz pierwszy go zaaplikowałam zapytał: co masz na twarzy? Przede wszystkim dyskwalifikuje go to, że szybko znika z twarzy i to nierówno, mimo utrwalenia pudrem matującym. Pomyłką wg. mnie jest także dołączona baza- ani nie wygładza cery, ani nie nawilża, ani nie ułatwia nałożenia podkładu. Na szczęście, co jednak jest jego wadą, bardzo szybko się skończył- po ok. 3 tygodniach. Nie polecam do cery mieszanej i tłustej, może na suchych sprawdza się lepiej.
  • 9 lutego 2013 o 22:21
    Kolory są do niczego
    Zamówiłam na allegro numer 01 i strasznie tego żałuję. Podkład jeśli chodzi o konsystencję i bazę to wypada naprawde dobrze. Jednak kolor który wybrałam znacznie odbiega od tego co jest na próbniku. Na zdjęciu wyglądał na jasny piaskowy/beżowy jednak w rzeczywistości okazał się ciemno-pomarańczowy. Chciałam go nawet zostawić sobie na lato jak będę opalona ale moja opalenizna nigdy nie będzie pomarańczowa więc strasznie ubolewam nad tym zakupem. Używam tego produktu od: jeden raz Ilość zużytych opakowań: jedno użycie pompki