L'biotica Biovax Quick, Dwufazowa odżywka w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych

• 18 kwietnia 2015 o 12:31
    Zmarnowane 20zł
    Użyłam dosłownie kilka razy ponieważ : - włosy były suche po niej - matowe - tępe - nie ukladaly się - OKROPNE DO TRZYMANIA OPAKOWANIE Generalnie BARSZO NIE PRZYJEMNE W DOTYKU Na + : + ulatwia rozczesywanie Nie polecam Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
    pacina9
    6 sierpnia 2014 o 21:06
    Nic specjalnego
    Mam włosy kręcone więc z natury suche. Od odżywki bez spłukiwania wymagam aby pomagała w rozczesaniu włosów i je ujarzmiła. Ta jest tak delikatna że mało co robi z włosami. Plusy -wydajna Minusy -nie pomaga rozczesać włosów -zapach ;/ -nie nawilża -nie ujarzmia puchu na głowie Opis jest tak duży i producent tyle obiecuje ale niestety to się nie sprawdziło. Zawiodłam się. W porównaniu z odżywkami np elseve lub gliss kur ta wypada bardzo słabo. Używam tego produktu od: 3miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Ulus015
    29 kwietnia 2014 o 0:16
    Nigdy więcej.
    Używałam go 3 miesiące i ... zaczęły mi wypadać włosy. Nie wiem czemu, ale od razu go odstawiłam. Nic nie zmieniałam w swoim sposobie pielęgnacji włosów, jedynie wprowadziłam ten nowy kosmetyk.Nie chce mieć nic już więcej wspólnego z serią BIOVAX. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 12 listopada 2013 o 15:48
    Dla mnie tak!
    Widzę, że nie każdemu ten produkt służy, ale ja będę zdecydowanie bronić tej odżywki. Mam cienkie włosy, zniszczone wieloletnim farbowaniem i dodatkowo trwałą, po której włosy są po prostu fatalne. Kupiłam w promocji, trochę z ciekawości. Bardzo szybko przekonałam się, że rozpylanie bezpośrednio na włosy nie ma sensu, więc rozprowadzam ją dłońmi na wilgotnych włosach. Odżywka pomaga je ujarzmić, są bardzo miękkie w dotyku, super się rozczesują. Nie używam na całej długości ze względu na przetłuszczające się włosy, ale z resztą włosia radzi sobie w moim przypadku znakomicie. Myślę, że to może być jeden z tych kosmetyków, które trzeba wypróbować na sobie, żeby przekonać się, czy nam odpowiada. Używam tego produktu od: Kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 1 listopada 2013 o 0:43
    Mój Must Have
    Używam tego produktu ponad 7 miesięcy i nie rozumiem skąd tak wiele negatywnych opinii o nim. Jak dla mnie to zbawienie dla włosów zniszczonych i plączących się jakie osobiście posiadam. Moje rozjaśniane od dobrych 8 lat włosy po prostu wołały o pomoc. Ledwo fryzjer podciął mi końcówki a one na moich oczach już w salonie rozdwajały się na potęgę. Wtedy myślałam, że tak ma być, że nic z tym nie da się zrobić i tak ma już być, ale NIE myliłam się i to o stokroć. Biovax uratował moje włosy i zmienił całkowicie moje podejście do nich. Po użyciu tej odżywki są one miękkie, ani trochę nie plączą, a czesanie ich to sama przyjemność. Kocham tą akurat wersję za jej boski zapach brzoskwini, czy jak dla mnie z nutą cynamonu. :) Na razie postanowiłam zdradzić ją z jej młodszym bratem Argan, makadamia i kokos ale jestem pewna , że powrócę do niej :) Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 (zostało mi na 3 bądź 4 aplikacje)