Dr Irena Eris Eris, Cera wrażliwa, Peeling enzymatyczny

• 16 sierpnia 2004 o 16:36
    trudno powiezieć
    Dobry peeling, ale na prewdę mógłbyć lepszy. Nie stosuję go wg. zaleceń na ulotce. trzyam na twarzy ponad 10 min i używam go 3 x w tyg. Wtedy działa rewelacyjnie. Wygładza i ładnie napręża skórę.
    Martaa2
    10 lutego 2004 o 12:27
    Niezły
    Kosmetyk ma żółty kolor, gęstą trochę kleistą konsystencję.Nie pachnie. Bardzo dobrze rozprowadza się na twarzy. Po spłukaniu buzia jest gładka, rozjaśniona ale spektakularnych efektów nie zauważyłam- tak więc raczej oczyszcza bardzo delikatnie. Nie podrażnia , ogólnie przyjemny w stosowaniu.
    lejka
    3 sierpnia 2003 o 18:40
    nie jest źle
    Gęsty, bezzapachowy. Dobrze się rozprowadza, jest taki jakby śliski i dobrze się spłukuje. Oczyszcza tak sobie, raczej tylko powierzchownie, twarz jest lekko rozjaśniona, gładka i przyjemna w dotyku, jednak pory nie są dokładnie oczyszczone. Trochę wysusza. Wydajny.
    Ula-M
    29 kwietnia 2003 o 14:21
    Bez rewelacji
    Po latach katowania się peelingami mechanicznymi miałam ochotę na coś delikatniejszego i trafiłam na Erisa, ale chyba wrócę do drobinek ściernych :-) Nie zauważyłam działania tego peelingu, cera była taka, jak przed użyciem, może jedynie trochę odświeżona. Za to kilka razy wyskoczyła mi po nim jakaś drobna wysypka, prawie niewidoczna, ale jednak, więc alergikom radzę na niego uważać.