Urządzenia wielofunkcyjne do włosów

Beautifly Laser na porost włosów B-Longa

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 21 września 2022 o 14:43
    Szczotka laserowa be-longa
    Zaczęły mi wypadać włosy . Szukałam już jakiej kol wiek pomocy nawet w internecie . Skusiłam na tą szczotkę ze względu na pozytywne opinie , chociaż cena trochę przeraża . Użytkuje ją dwa miesiące , ale producent pisze że na oczekiwane efekty trzeba poczekać minimum 6 miesięcy . Jednak już widzę wady . Szczotka ma źle wykonane metalowe końcówki przez co za miast czuć się zrelaksowanym podczas masowania głowy czuć ból przy czesaniu, ponieważ szczotka wyrywa włosy. Póki co zamiast efektów widzę efekty negatywne przez bolące wyrywanie włosów. Gdybym wiedziała , że szczotka będzie powodować takie skutki nie kupiłabym jej. Szkoda pieniędzy , lepiej je zainwestować na wizyty u trychologa , albo na mezoterapie igłową skóry głowy.
    Zalety:
    • Ładny wygląd
    Wady:
    • źle wykonane metalowe końcówki
    • ból przy czesaniu
    • końcówki metalowe wyrywają włosy
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
    Goya5
    21 kwietnia 2022 o 11:40
    naprawdę działa!
    kupiłam to urządzenie dla mojej mamy, starszej osoby, która po zachorowaniu na covid miała bardzo duże ubytki włosów. Właściwie to garściami jej wypadały, aż tak, że brałam pod uwagę również zakup peruki. Cena tego urządzenia jest spora, ale ponieważ mam już inne urządzenia z tej marki ( którą bardzo polecam) i tym razem zaufałam, ze może to coś pomoże. Recenzję wystawiam po 2 miesiącach regularnego jego stosowania, zgodnie z zaleceniami, tzn. co drugi dzień przez 15 minut czeszemy nim włosy. Mogę śmiało powiedzieć, że już teraz zdecydowanie mniej wypada jej włosów z cebulkami włącznie. Ale żeby były istotne efekty, to trzeba je stosować przez 6 miesięcy i systematycznie, a to wiąże się z dyscypliną wewnętrzną. Z tego laseru korzystają także i inni domownicy, np. mój syn. To był dobry zakup, bo w każdej chwili mogę go wyciągnąć i rozpocząć kurację na moich włosach. Bardzo polecam!
    Zalety:
    • prostota w obsłudze, starsze osoby dają radę nim sie obsłużyć
    • ładny wygląd
    • solidne wykonanie
    • efektywność działania
    Wady:
    • brak eleganckiego woreczka, lub markowej kosmetyczki do jego przenoszenia.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu