Produkt jest przeznaczony dla kobiet nieco starszych niż ja ;-) ale na bezrybiu i rak ryba...
Zacznę od plusów:
+ delikatna konsystencja
+ leciutko i szybko się rozprowadza
+ momentalnie wsiąka
+ nie zostawia tłustego filmu
+ nieco wzmacnia cerę (ale za to nie ręczę)
- beznadziejna buteleczka z jakimś dozownikiem jak zakraplacz (mamy sobie coś zakraplać???)
- zapach jakiś sojowo-warzywny;-/
- pojawia się i znika a efektów ciężko się dopatrzeć
- słabo nawilża, nadaje się raczej jako podkład pod inne treściwsze kremy
- bardzo niewydajny (może przez ten dziwny zakraplacz? mam 2 tygodnie a już malizną czuć;-))
- cena nieadekwatna do zawartości
Ogólnie rzecz ujmując słabiutki produkt, którym można się ratować tylko w razie ewentualności i braku innego treściwszego produktu.
Używam tego produktu od: 2 tygodni
Ilość zużytych opakowań: 1 już konczę
Jestem sporo poniżej wieku docelowego dla tego kosmetyku, ale lubię czasem zaaplikować sobie coś silniejszego i na wyrost. Ostatnio miałam dość przesuszoną skórę i postanowiłam spróbować z tym serum. Efekty bardzo mi się podobają. Skóra jest nawilżona, odżywiona, wygląda zdrowiej i promienniej, znika uczucie ściągania i dyskomfort. Mimo zmęczenia nadmiarem pracy i niedospaniem twarz po użyciu tego produktu wygląda na wypoczętą. Lekko szczypie po użyciu, ale mnie to nie przeszkadza. Szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, wnika w skórę bez śladu. Będę do niego wracać.
Edytuję: butelka ma wprost fatalny dozownik, przy drugiej przelałam zawartość do pojemnika z lepszym dozownikiem po innym kremie. Natychmiast wzrosła wydajność produktu, wystarczą 4 "psiknięcia" na cała twarz i szyję. Gumowa pipeta się zupełnie nie sprawdza, połowa serum spływa po wierzchu, ciężko nią nabrać odpowiednią ilość kosmetyku. Naprawdę, fatalny pomysł, polecam przełożenie do innej butelki.