L'Oreal Paris Age Perfect, Intensywne serum przywracające gęstość skóry

• 23 listopada 2011 o 22:05
    ostatecznie
    Produkt jest przeznaczony dla kobiet nieco starszych niż ja ;-) ale na bezrybiu i rak ryba... Zacznę od plusów: + delikatna konsystencja + leciutko i szybko się rozprowadza + momentalnie wsiąka + nie zostawia tłustego filmu + nieco wzmacnia cerę (ale za to nie ręczę) - beznadziejna buteleczka z jakimś dozownikiem jak zakraplacz (mamy sobie coś zakraplać???) - zapach jakiś sojowo-warzywny;-/ - pojawia się i znika a efektów ciężko się dopatrzeć - słabo nawilża, nadaje się raczej jako podkład pod inne treściwsze kremy - bardzo niewydajny (może przez ten dziwny zakraplacz? mam 2 tygodnie a już malizną czuć;-)) - cena nieadekwatna do zawartości Ogólnie rzecz ujmując słabiutki produkt, którym można się ratować tylko w razie ewentualności i braku innego treściwszego produktu. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 już konczę
    Emde
    29 czerwca 2011 o 22:23
    dobre serum
    Jestem sporo poniżej wieku docelowego dla tego kosmetyku, ale lubię czasem zaaplikować sobie coś silniejszego i na wyrost. Ostatnio miałam dość przesuszoną skórę i postanowiłam spróbować z tym serum. Efekty bardzo mi się podobają. Skóra jest nawilżona, odżywiona, wygląda zdrowiej i promienniej, znika uczucie ściągania i dyskomfort. Mimo zmęczenia nadmiarem pracy i niedospaniem twarz po użyciu tego produktu wygląda na wypoczętą. Lekko szczypie po użyciu, ale mnie to nie przeszkadza. Szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, wnika w skórę bez śladu. Będę do niego wracać. Edytuję: butelka ma wprost fatalny dozownik, przy drugiej przelałam zawartość do pojemnika z lepszym dozownikiem po innym kremie. Natychmiast wzrosła wydajność produktu, wystarczą 4 "psiknięcia" na cała twarz i szyję. Gumowa pipeta się zupełnie nie sprawdza, połowa serum spływa po wierzchu, ciężko nią nabrać odpowiednią ilość kosmetyku. Naprawdę, fatalny pomysł, polecam przełożenie do innej butelki.