Yves Rocher 3 minutes, Masque Purete a l`ananas (Maseczka ananasowa oczyszczająca)

• 10 lipca 2008 o 14:45
    nie oczyszcza
    Po zalecanych 3 minutach to ta maseczka nie robi nic. zresztą nawet trzymana dłużej nie daje żadnego efektu, może poza lekkim i delikatnym nawilzeniem (jak wszystkie maseczki z serii). ładnie pachnie ananasem no ale nie dla zapachu ją kupiłam. Żadnego oczyszczenia po jej użyciu nie stwierdziłam. Wręcz przeciwnie-ten gęsty żel zapychał trochę pory, trudno go było dokładnie zmyć. Nie polecam, bo poza zapachem ten kosmetyk nie ma żadnych zalet. No i maska była bardzo wydajna-długo się z nią męczyłam. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1
    Ewa..
    8 grudnia 2007 o 0:25
    kiepska
    Maseczka ma niezbyt przyjemną, galaretowatą konsystencję i jest prawie bez zapachu, a zatem na przyjemność płynącą z jej używania raczej liczyć nie można. Co więcej... efekty stosowania są raczej znikome. Miała szybko oczyszczać, a w zasadzie tylko ściąga. Daje lekki efekt wygładzenia, ale tylko chwilowy. Słowem- nie polecam. Używam tego produktu od:6 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
    agiii
    24 sierpnia 2007 o 12:19
    nic dobrego ani złego- ZBĘDNA
    Tubka faktycznie mała i za tą cene nigdy sama bym jej nie kupiła- miałam z wymianki. Oczyszczenia nie zauważyłam wiec podstawowe dzialanie maseczki ŻADNE jedyne co to może lekkie wygładzenia. Szczypanie u mnie nie wystąpiło (jedyne co to lekki chłód). Moim zdaniem ta maseczka nie robi nic złego ani dobrego, wiec jest zupełnie zbędna. Zapachu żadnego nie wyczuwam a tym bardziej ananasa na co bardzo liczyłam. Co do tego ze jest expresowa 3-minutowa nie wierze w to. Trzymam ją zawsze dlużej bo poprostu dla mnie maseczka musi miec czas zadzialac. Nakładanie bardzo łatwe, zmywanie troszke gorzej ale mam gąbeczke któa zmywam wszelkie maseczki wiec nie ma problemu. Miałam ogromny problem z wydostaniem jej gdy zostało tak na jedno użycie, pomimo iż tuba stoi na zamknięciu. Ale na to też znajdzie się sposób- przeciełam tubę i wydostałam resztkę. Ogólnie maseczek żelowych juz raczej nigdy nie kupie bo dla mnie jedyne ktore oczyszczają i to zauważam i czuje są glinkowe, zasychające na twarzy. Nie pamiętam od kiedy używam tego produktu, bo nie robiłam tego regularnie. Ilość zużytych opakowań: 1
    Istalka
    18 grudnia 2006 o 15:23
    nie jest zla
    oczyszcza, ladnie pachnie, ale jest jakby w swoim dzialaniu troszke zbyt intensywna (buzia szczypie). mam wrazliwa skore, dlatego uzywalam jej raz w tygodniu i to zupelnie wystrarczylo dla uzyskania optymalnego efektu. Używam tego produktu od:drugi miesiac Ilość zużytych opakowań:1
    naika83
    27 października 2006 o 23:02
    nie za tą cenę
    Szczypie, szczypie i jeszcze raz - szczypie. Niezły zapach i nic poza tym. Dużo czerwonych placków po użyciu. Na szczęście szybko się skończyła... (czyt. "niewydajna"). AAAA... no i efektów oczyszczających też nie odnotowałam. Żadnych. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 1